CTP 251-21 Automat ftohës-ngrirës me SmartFrost

Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 157,1 / 55 / 63 cm
Vëllimi i përgjithshëm 270 l
Niveli i zhurmës 37 dB

SmartFrost

SmartFrost

Me "SmartFrost", formimi i akullit në hapësirën e brendshme dhe ushqimet në ngrirje reduktohet ndjeshëm. Kështu shkrirja e frigoriferit nevojitet shumë më rrallë. Muret e brendshme janë të lëmuara dhe të lehta për t'u pastruar. Serpentina e hapur dhe e mbështjellë me shkumë siguron një efiçencë të lartë të energjisë dhe ftohje të njëtrajtshme.

VarioSpace

VarioSpace

Në të gjithë frigoriferët ngrirës me "NoFrost" dhe "SmartFrost" kasetat dhe bazamenti i ndërmjetëm prej xhami që qëndron poshtë tyre mund të hiqen lehtë. Kështu krijohet "VarioSpace" - sistemi praktik për hapësirën shtesë të ruajtjes, në mënyrë që hapësira të krijohet shpejt edhe për produktet e mëdha për ngrirje.

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve ofrojnë shumë hapësirë për ruajtjen e dukshme të frutave dhe perimeve. Përveç kësaj, ato janë të lehta për t'u pastruar.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të përdoret gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit.

Grupi i produkteve Automat ftohës-ngrirës me SmartFrost
GTIN 4016803051244
Series
Werteklasse Pure
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 231 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 37 dB
Vlera e lidhjes 1,4 A
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Numri i zonat e temperaturës 2
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 1
Treguesi i temperaturës
BottleTimer
Përdorimi Termostat me rrotullim
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Procesi i shkrirjes Automatik
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes Ndriçim LED
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
nga të cilat të ndashme 0
Numri i mbajtësve të shisheve 1
Numri mbajtëset e konservave 3
VarioBox
Kutia e ruajtjes së gjalpit
Rafti i vezëve 10 vezë
Rafti i derës Rafte për shishe dhe konserva
Teknologjia e ftohjes SmartFrost
Pozicioni ndarja e ngrirjes lart
Procesi i shkrirjes Manual
Kapaciteti i ngrirjes 24 h pas GS * 3,30 kg / 24h
Numri i kutive në ndarjen e ngrirjes 0
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ngrirjes
VarioSpace
Forma e kubave të akullit Formë kubash akulli
Numri Format e kubave të akullit 1
Identifikimi i yjeve 4
Koha e ruajtjes në rast defekti sipas GS * 19,54 h
Materiali raftet e derës Plastikë
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Materiali dera Çelik
Material i rafteve të rregullueshme Ndarja e ngrirjes Xham
Dizajni i derës Dizajn SwingLine
Ngjyra trupi E bardhë
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë e futur
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 2
Doreza për transport
Rrotat e transportit prapa
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 1.300 mm
Doreza e transportit prapa
Dimensionet e jashtme: lartësi / gjerësi / thellësi 157,1 / 55 / 63 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.624,0 / 567,0 / 711,0 mm
Pesha (pa paketimin) 49,8 kg
Pesha (me paketimin) 53,9 kg
Vëllimi i përgjithshëm ** 270 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 219 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 52 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 51,5 l
Vlera sipas standardit global (GS)
** 
Gemäß Verordnung EU 2019/2016 bilden wir das Gesamtvolumen als ganze Zahl (abgerundet) und das Volumen der Tiefkühl- und Frischhaltefächer mit einer Stelle nach dem Komma ab. Das komplette Spektrum der Effizienzklassen finden Sie auf Seite 9. Entsprechend (EU) 2017/1369 6a. Die Bezeichnung „Volumen“ bezieht sich auf den in der aktuellen Verordnung genannten Begriff „Rauminhalt“.
Forma me kapak e kubave të akullit

Forma me kapak e kubave të akullit

Nr. i artikullit 988117400

Forma e madhe me kapak e kubave të akullit mund të mbushet lehtë me ujë, falë vrimës së përshtatshme të mbushjes. Kapaku me mbyllje absolutisht hermetike lejon transportin e sigurt dhe të thatë dhe mbylljen e sirtarit.

Rafti variabël i vezëve

Rafti variabël i vezëve

Nr. i artikullit 988117200

Rafti variabël i vezëve zgjatet jashtë dhe prandaj edhe i rregullueshëm në sasi. Kështu që mund të ruhen në mënyrë të sigurt deri në 20 vezë pule ose, në gjendje të kthyer, mund të ruhen deri në 24 vezë më të vogla. Përveç kësaj, ai ofron mundësinë për të ruajtur vezët në anën me majë të drejtuar poshtë, për të zgjatur afatin e tyre të ruajtjes.

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Nr. i artikullit 871302300

Për pastrimin higjienik dhe të kujdesshëm të hapësirës së brendshme të frigoriferit ftohës dhe ngrirës "Liebherr" ofron kompletin me peceta me mikrofibër. Ky komplet përmban 3 peceta me përmasa 30 x 30 cm. Papastërtitë fshihen shumë mirë me anë të mikrofibrave, kështu që ushqimet ruhen në mënyrë higjienike në rast pastrimi periodik. Pecetat me mikrofibër lahen me 30 gradë dhe si rezultat mund të përdoren shumë herë.

Rafti i shisheve

Rafti i shisheve

Nr. i artikullit 988180000

Rafti i shisheve është një zgjidhje praktike dhe elegante për ruajtjen e pijeve.

Pllaka për ngrirje

Pllaka për ngrirje

Nr. i artikullit 988103600

Me ndihmën e pllakës për ngrirje mund të garantohet cilësia e ftohjes në rast të shkëputjes së mundshme të energjisë. Si rezultat, ajo siguron një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu siguron ushqimet e vendosura në ngrirje.

Nr. i artikullit 990187100

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.