CTPel251-21 Kombinim i ngrirësit dhe frigoriferit me pjesën e ngrirjes dhe SmartFrost

Teknologjia e ftohjes SmartFrost
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 157,1 / 55 / 63 cm
Klasa e efiçencës së energjisë F

Karakteristikat

SmartFrost

SmartFrost

Me "SmartFrost", formimi i akullit në hapësirën e brendshme dhe ushqimet në ngrirje reduktohet ndjeshëm. Kështu shkrirja e frigoriferit nevojitet shumë më rrallë. Muret e brendshme janë të lëmuara dhe të lehta për t'u pastruar. Serpentina e hapur dhe e mbështjellë me shkumë siguron një efiçencë të lartë të energjisë dhe ftohje të njëtrajtshme.

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve ofrojnë shumë hapësirë për ruajtjen e dukshme të frutave dhe perimeve. Përveç kësaj, ato janë të lehta për t'u pastruar.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të përdoret gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Automat ftohës-ngrirës me SmartFrost
GTIN 4016803051275
Vëllimi i përgjithshëm 270 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 52 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 51,5 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,4 A
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 231,05 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 37 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 157,1 / 55 / 63 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.624,0 / 567,0 / 711,0 mm
Pesha (pa paketimin) 61,50 kg
Pesha (me paketimin) 65,50 kg
Komandimi Sistem komandimi mekanik
Pozitë Në hapësirën e brendshme
Përdorimi Termostat me rrotullim
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Zonat e temperaturës 2
Treguesi i temperaturës
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Alarmi i derës ndarja e ftohjes
Alarmi i derës ndarja e ngrirjes
SuperFrost
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Ndriçim LED
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
nga të cilat të ndashme 0
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Rafti mbajtës i shisheve
Numri i mbajtësve të shisheve 1
Numri mbajtëset e konservave 3
Kuti për vezët
Numri i kutive për frutat/perimet 1
nga të cilat mbi kaseta me shinë teleskop 0
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Koha e ruajtjes në rast defekti 19,54 h
Identifikimi i yjeve 4
Teknologjia e ftohjes SmartFrost
Procesi i shkrirjes Manual
Kuti në ndarjen e ngrirjes 0
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ngrirjes Xham
Ndriçimi
Forma e kubave të akullit 1
Dizajni i derës Dizajn SwingLine
Ngjyra trupi Argjend
Materiali dera Pamje inoksi
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë e futur
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Rrotat e transportit prapa
Doreza e transportit prapa
Mundësi futjeje nga ventilimi i përparmë

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.