Frigoriferi ftohës kompakt

Ideja "e ftohtë" për çdo dhomë: CMes 502 është frigoriferi inovativ që kthen në realitet idetë e freskëta në çdo hapësirë.

Qoftë në dhomën e ndenjes, në palestrën në shtëpi ose në banjë, CoolMini CMes 502 mban gjithmonë gati pranë jush pijet e duhura ose suplementet ushqimore sportive. Edhe vetë produktet tuaja të kozmetikës dhe mirëqenies mund të ruhen dhe ekspozohen aty brenda në mënyrë optimale.

Faqja e pasme e mbyllur siguron vendosjen efektive në dhomë. Si rezultat, CoolMini mund të përdoret kudo dhe me dizajnin e tij elegant është një element vizual tërheqës i mirëfilltë.

Një theksim në shumë mënyra

 • Ndriçimi me LED
  Për paraqitjen tërheqëse, CMes 502 është i pajisur me ndriçim me LED që ndizet më vete dhe me errësim. Ky është instaluar rrafsh me sipërfaqen dhe në këtë mënyrë kursen vend në tavanin e pajisjes.

  Ndriçimi me LED

  Për paraqitjen tërheqëse, CMes 502 është i pajisur me ndriçim me LED që ndizet më vete dhe me errësim. Ky është instaluar rrafsh me sipërfaqen dhe në këtë mënyrë kursen vend në tavanin e pajisjes.

 • Tërheqës në një ambient me stil
  Mbani gjithmonë pranë pije të ftohura në mënyrë të përsosur dhe mos hiqni dorë nga dizajni i cilësisë së lartë. CoolMini CMes502 kombinon dizajnin novator dhe madhësinë kompakte - një element tërheqës për çdo dhomë.

  Tërheqës në një ambient me stil

  Mbani gjithmonë pranë pije të ftohura në mënyrë të përsosur dhe mos hiqni dorë nga dizajni i cilësisë së lartë. CoolMini CMes502 kombinon dizajnin novator dhe madhësinë kompakte - një element tërheqës për çdo dhomë.

 • Kozmetikë në përsosmëri
  Një theks i bukur në banjë! CoolMini CMes 502 siguron ftohje delikate dhe njëkohësisht nxjerr në pah në mënyrë optimale produktet tuaja të mirëqenies dhe kozmetikës.

  Kozmetikë në përsosmëri

  Një theks i bukur në banjë! CoolMini CMes 502 siguron ftohje delikate dhe njëkohësisht nxjerr në pah në mënyrë optimale produktet tuaja të mirëqenies dhe kozmetikës.

 • Dimensionet kompakte
  Në dimensionet kompakte, CMes 502 ofron një kapacitet ruajtjeje të bollshëm: Deri në 60 kanaçe pijesh ose 27 shishe 0.5 litra mund të vendosen aty pa problem.

  Dimensionet kompakte

  Në dimensionet kompakte, CMes 502 ofron një kapacitet ruajtjeje të bollshëm: Deri në 60 kanaçe pijesh ose 27 shishe 0.5 litra mund të vendosen aty pa problem.

 • Pije freskuese shumë pranë
  Edhe në palestrën në shtëpi nuk duhet të hiqni dorë nga pijet e ftohta. Me CoolMini CMes 502, uji mineral, pijet energjike dhe shufrat e vitaminave janë gjithmonë të freskëta.

  Pije freskuese shumë pranë

  Edhe në palestrën në shtëpi nuk duhet të hiqni dorë nga pijet e ftohta. Me CoolMini CMes 502, uji mineral, pijet energjike dhe shufrat e vitaminave janë gjithmonë të freskëta.

 • Hapësirë e brendshme e ndryshueshme
  Hapësira e brendshme e ndryshueshme në pamje argjendi të mrekullon me elegancën e saj dhe mund të përshtatet me kërkesat individuale në çdo kohë. Raftet e vendosjes janë të çmontueshëm.

  Hapësirë e brendshme e ndryshueshme

  Hapësira e brendshme e ndryshueshme në pamje argjendi të mrekullon me elegancën e saj dhe mund të përshtatet me kërkesat individuale në çdo kohë. Raftet e vendosjes janë të çmontueshëm.

 • Frigoriferi ftohës kompakt

  Më shumë informacion rreth frigoriferit tonë kompakt dhe të dhënat teknike mund t'i gjeni në pamjen e detajuar. Më shumë rreth CMes 502

  Pajisjet elektroshtëpiake

  I integruar në kuzhinë ose i pavarur - Liebherr ofron një mundësi të madhe zgjedhjeje të frigoriferëve ftohës inkaso dhe me qëndrim të pavarur.

  Frigoriferët e pijeve

  Pajisjet Liebherr plotësojnë kërkesat shumë të veçanta të përdorimit profesional. Ato janë të forta, kursejnë hapësirë, me efiçencë energjie dhe të lehta për t'u mbushur dhe pastruar. Shko te "Frigoriferët ftohës të pijeve"