SBSbs 8683 Premium BioFresh NoFrost Kombinim krah-për-krah

Ndarja 0° BioFresh
Teknologjia e ftohjes
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185 / 121,0 / 66,5 cm
GTIN 4016803068778
Përmban pajisjet individuale në vijim:
BluPerformance

BluPerformance

Më shumë vëllim në brendësi për ushqime, ekonomik dhe efikas në energji në punë, i qetë dhe komod në trajtimin dhe me dizajn të shkëlqyeshëm: Në fushën e ftohjes dhe ngrirjes, pajisjet BluPerformance të Liebherr vendosin thekse dhe standarde të reja.

NoFrost

NoFrost

Në frigoriferët me funksionin "NoFrost" produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli.

"IceMaker" me lidhje fikse të ujit

Me "IceMaker" me lidhje fikse të ujit, do të keni në dispozicion në çdo moment kuba akulli të cilësisë më të lartë.

Ekrani me ngjyra 2,4

Ekrani me ngjyra 2,4"

Ekrani me rezolucion dhe kontrast të lartë me ngjyra 2,4'' me sistem elektronik me prekje është i integruar prapa derës dhe lejon rregullimin intuitiv të temperaturës.

Ekrani me ngjyra 2,4

Ekrani me ngjyra 2,4"

Ekrani me rezolucion dhe kontrast të lartë me ngjyra 2,4'' me sistem elektronik me prekje është i integruar prapa derës dhe lejon rregullimin intuitiv të temperaturës.

GlassLine

GlassLine

Raftet mbajtëse GlassLine prej xhami sigurie janë të rregullueshme në lartësi për ruajtje individuale. Ato janë të pathyeshme, rezistente ndaj gërvishtjeve dhe të lehta për t'u pastruar. Me raftin e ndashëm dhe futje poshtë njëri tjetrit krijohet shpejt dhe lehtë vend për enët e larta.

Doreza me mekanizmin e integruar për hapjen

Doreza me mekanizmin e integruar për hapjen

Dorezat e realizuara të forta me mekanizëm të integruar të hapjes me pamje fisnike dhe me cilësi të lartë mundësojnë një hapje komode dhe të lehtë të derës.

LED

LED

Ndriçimi i përsosur i sirtarëve të ngrirjes që nxirren jashtë me tërheqje sigurohet nga dritat e fuqishme LED, të qëndrueshme dhe miqësore me mjedisin.

Ndriçimi LED në faqen e pasme

Ndriçimi LED në faqen e pasme

Ndriçimi me LED në faqen e pasme është i integruar në pjesën e pasme të pllakës ndarëse horizontale. Ndriçuesit LED me efiçencë energjie, ekologjikë dhe që nuk kanë nevojë për mirëmbajtje bëjnë të mundur ndriçimin optimal, nga poshtë lart, të pjesës së pasme në ndarjen e ftohjes dhe kështu sigurojnë një koncept homogjen dhe mjaft cilësor të ndriçimit.

PowerCooling

PowerCooling

Sistemi i fuqishëm "PowerCooling" siguron një ftohje të shpejtë të produkteve të vendosura të freskëta në frigorifer dhe një temperaturë uniforme në të gjithë hapësirën e brendshme. Filtri me karbon aktiv FreshAir i integruar në ventilator pastron ajrin që qarkullon dhe mbledh aromat e pakëndshme. Funksioni i kujtesës në sistemin e komandimit tregon kur duhet të zëvendësohet filtri.

Kutitë mbi rrota që lëvizin lehtësisht

Kutitë mbi rrota që lëvizin lehtësisht

Për të marrë në mënyrë optimale gjërat me përpjekje minimale, madje edhe me ngarkesë të plotë, sirtarët në frigoriferët ngrirës Premium BluPerformance janë të vendosur mbi rrota që lëvizin lehtësisht. Për marrjen ose vendosjen e lehtë të gjërave, sidomos te pajisjet e larta, kutia e sipërme anohet paksa poshtë kur nxirret jashtë me tërheqje. Për shkak të pozicionit dhe madhësisë së saj, kutia e poshtme është ideale për ruajtjen e akullit, bimëve dhe paketimeve të tjera të vogla.

SmartSteel

SmartSteel

SmartSteel ul ndjeshëm dukshmërinë e gjurmëve të gishtave. Të krijuara nga inoks i rafinuar, sipërfaqet e SmartSteel janë veçanërisht të lehta për t'u pastruar dhe shumë më pak të ndjeshme ndaj gërvishtjeve.

Softsystem

Softsystem

Sistemi "SoftSystem" i integruar në derë zbut lëvizjen kur dera mbyllet dhe siguron mbyllje veçanërisht të butë edhe kur pjesa e brendshme e derës është e mbushur plot.

SuperCool

SuperCool

Për ftohje të shpejtë të ushqimit të freskët SuperCool krijon rezerva ftohjeje më të mëdha. Ulja e temperaturës në +2°C në pjesën e ftohjes si temperaturë fillestare është e kontrolluar nga koha ose sasia dhe kështu kontribuon në kursimin e energjisë elektrike.

SuperFrost

SuperFrost

Për ngrirjen me ruajtje të vitaminave të ushqimit të freskët, SuperFrost krijon rezerva ftohjeje më të mëdha. Ulja e temperaturës në -32°C në pjesën e ngrirjes si temperaturë fillestare është e kontrolluar nga koha ose sasia dhe kështu kontribuon në kursimin e energjisë elektrike.

Rafti mbajtës praktik i shisheve

Rafti mbajtës praktik i shisheve

Një hollësi praktike e pajisjes është rafti mbajtës praktik i shisheve. Në varësi të shprehive të përdorimit, pllaka e integruar prej xhami përdoret për mbajtjen e gotave ose tasave.

VarioSpace

VarioSpace

Nga heqja e kasetave të ngrirjes dhe bazamentet e ndërmjetme prej xhami që qëndrojnë poshtë tyre krijohet VarioSpace, sistemi praktik për hapësirë shtesë të ruajtjes.

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me NoFrost
GTIN 4016803055051
Vëllimi i përgjithshëm 276 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 277 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 276,9 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50/60 Hz
Vlera e lidhjes 1,3 A 248 W
Klasa e efiçencës së energjisë D
Konsumi i energjisë çdo vit 198,32 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 37 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185 / 60 / 66,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.927,0 / 615,0 / 751,0 mm
Pesha (pa paketimin) 79,00 kg
Pesha (me paketimin) 84,60 kg
Diapazoni i temperaturave ndarja e ngrirjes -14 °C deri në -28 °C
Komandimi Ekran TFT 2,4" me ngjyra dhe prekje me tregues temperature dixhital
Përdorimi Me prekje
Treguesi i temperaturës Ndarja e ngrirjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
FrostControl
Alarmi i derës Optik dhe akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperFrost Automatik
SmartGrid-ready
Sistemi i mbylljes
Koha e ruajtjes në rast defekti sipas GS * 9,00 h
Prodhimi i kubave të akullit 0,80 kg / 24h
NoFrost
Identifikimi i yjeve 4
Procesi i shkrirjes Automatik
Kuti 9
nga të cilat mbi kaseta me shinë teleskop 5
nga të cilat në rrota tërheqëse 1
Materiali raftet mbajtëse Xham
VarioSpace
Ndriçimi Ndriçim LED
Pllakat për ftohje 2
Forma e kubave të akullit 0
IceMaker Lidhje fikse e ujit 3/4“
Sistemi FrostSafe Sirtarë të mbyllur nga të gjitha anët me kapak ballor transparent
Dizajni i derës HardLine
Ngjyra trupi BlackSteel
Materiali dera Derë inoksi me SmartSteel
Materiali muret anësore Inoks me SmartSteel
Doreza Dorezë alumini me mekanizëm të integruar për hapjen
Mentesha e derës E ndryshueshme majtas
Këndi i hapjes së derës 115°
Rrotat e transportit prapa
Mundësi futjeje nga ventilimi i përparmë
Vlera sipas standardit global (GS)
Grupi i produkteve Frigorifer me qëndrim të pavarur me BioFresh
GTIN 4016803067573
Series Peak
Klasa e efiçencës së energjisë D
Konsumi i energjisë çdo vit 133,23 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 36 dB
Vlera e lidhjes 1,2 A
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50/60 Hz
nga të cilat BioFresh 137,2 l
Anzahl Temperaturzonen 2
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 1
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes & BioFresh-Safe
Komandimi Ekran TFT 2,4" me ngjyra dhe prekje me tregues temperature dixhital
Përdorimi Me prekje
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Diapazoni i rregullueshëm i temperaturës Ndarja e ftohjes +2 °C deri në +9 °C
Teknologjia e freskimit BioFresh
Numri i BioFresh-Safes 3
me tërheqje mbi shina teleskop
Me SoftTelescopic
Ndriçimi i brendshëm BioFresh-Safes Ndriçim LED
Procesi i shkrirjes Automatik
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes Ndriçim LED në tavan, me errësim
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 6
nga të cilat të ndashme 1
nga të cilat me rregullim të lartësisë 5
Numri i mbajtësve të shisheve 2
Numri mbajtëset e konservave 1
VarioBox Me kapak
Numri i VarioBox 2
Kutia e ruajtjes së gjalpit
Rafti i vezëve I ndryshueshëm
Numri i FlexSystem 0
Rafti i derës Rafte për shishe dhe konserva
Materiali raftet e derës Xham me listelë inoksi
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Materiali dera Derë inoksi me SmartSteel
Dizajni i derës HardLine
Ngjyra trupi BlackSteel
Materiali muret anësore Inoks me SmartSteel
Doreza Dorezë alumini me mekanizëm të integruar për hapjen
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këndi i hapjes së derës 115°
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 2
Doreza për transport Përpara dhe prapa
Rrotat e transportit prapa
Ajrimi Ventilim i përparmë
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 2.100 mm
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185 / 60 / 66,5 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.927,0 / 615,0 / 751,0 mm
Pesha (pa paketimin) 79,00 kg
Pesha (me paketimin) 84,60 kg
Vëllimi i përgjithshëm 372 l

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.