SBSef 7242 Comfort NoFrost Kombinim Side-by-Side me NoFrost

Klasa e efiçencës së energjisë A++ / A++
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185,2 / 121,0 / 63,0 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 634 l
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)

Karakteristikat

NoFrost

NoFrost

Pajisjet "NoFrost" nga "Liebherr" ofrojnë performancë ftohjeje të nivelit profesional për ruajtjen afatgjatë e të sigurt të ushqimeve. Produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli. Shkrirja nuk është më e nevojshme falë komoditetit "NoFrost".

SmartSteel

SmartSteel

SmartSteel ul ndjeshëm dukshmërinë e gjurmëve të gishtave dhe është veçanërisht i lehtë për t'u pastruar.

Rafti i shisheve

Rafti i shisheve

Rafti i shisheve ofron një zgjidhje praktike dhe elegante për ruajtjen e pijeve. Këtu, shishet mund të ruhen duke kursyer hapësirë.

Funksioni automatik

Funksioni automatik "SuperFrost"

Funksioni automatik "SuperFrost" e bën ngrirjen e ushqimeve një proces të thjeshtë dhe kënaqësi për energjinë që kursehet. Ai realizon uljen e shpejtë të temperaturës deri në -32°C dhe krijon kështu një rezervë ftohtësie për ngrirjen delikate për ruajtjen e vitaminave. Sapo përfundon procesi i ngrirjes, funksioni automatik "SuperFrost" rikthehet në gjendje pune normale maksimumi pas 65 orësh dhe kështu kontribuon në kursimin e energjisë.

Funksioni automatik

Funksioni automatik "SuperCool"

Funksioni automatik "SuperCool" e ul temperaturën në ndarjen e ftohjes deri në +2 °C për deri në 12 orë – e cila është ideale për ftohjen e shpejtë të ushqimeve të vendosura të freskëta.

Alarmi i derës

Alarmi i derës

Për mbrojtje të sigurt të ushqimit, alarmi akustik i derës paralajmëron pasi dera është hapur për 60 sekonda.

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve mund të programohet për të parandaluar fikjen pa dashje të pajisjes. Kur funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve është i ndezur, kjo tregohet nga një simbol në "MagicEye".

FrostSafe

FrostSafe

Te FrostSafe, kasetat ekstra të larta dhe që nxirren jashtë janë mbyllura nga të gjitha anët. Si rezultat, ftohja nuk mund të largohet aq shpejt kur hapet pajisja. Pjesa e përparme transparente e kutive siguron një pamje optimale të ushqimit të ngrirë.

VarioSpace

VarioSpace

Në të gjithë frigoriferët ngrirës me "NoFrost" dhe "SmartFrost" kasetat dhe bazamenti i ndërmjetëm prej xhami që qëndron poshtë tyre mund të hiqen lehtë. Kështu krijohet "VarioSpace" - sistemi praktik për hapësirën shtesë të ruajtjes, në mënyrë që hapësira të krijohet shpejt edhe për produktet e mëdha për ngrirje.

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve ofrojnë shumë hapësirë për ruajtjen e dukshme të frutave dhe perimeve. Përveç kësaj, ato janë të lehta për t'u pastruar.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Kombinim krah-për-krah
GTIN 4016803048596
Klasa e efiçencës së energjisë A++ / A++
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,982 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 359 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Fuqia e tingullit të zhurmës 42 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 634 l
Ndarja e ftohjes 381 l
Ndarja e ngrirjes 253 l
Vëllimi bruto total 696 l
Ndarja e ftohjes 393 l
Ndarja e ngrirjes 303 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50/60 Hz
Vlera e lidhjes 2,5A 259W
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185,2 / 121,0 / 63,0 cm
Pesha (pa paketimin) 147,6 kg
Pesha (me paketimin) 158,2 kg
Komandimi "MagicEye" me tregues temperature dixhital
Pozitë Prapa derës
Përdorimi Sistem elektronik me prekje
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
Zonat e temperaturës 2
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes dhe ngrirjes
Diapazoni i temperaturave ndarja për verën
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
FrostControl
Alarmi i derës ndarja e ftohjes Akustik
Alarmi i derës ndarja e ngrirjes Akustik
Alarmi i derës ndarja për verën
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperCool
SuperFrost I komanduar nga koha
Holidaymode
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)
SmartDeviceBox
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Ndriçim LED në tavan
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 7
nga të cilat me rregullim të lartësisë 6
nga të cilat të ndashme 1
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
VarioSafe Nein
Rafti mbajtës i shisheve Raft shishesh
Dizajni i rafteve të derës Comfort GlassLine
Numri i mbajtësve të shisheve 2
Numri mbajtëset e konservave 3
Numri i VarioBox 0
Kuti për vezët
Numri i BioFresh-Safes 0
me tërheqje mbi shina teleskop
Me SoftTelescopic Nein
DrySafe 0
nga të cilat të përdorshme Dry- ose HydroSafe 0
Me ndriçim
Numri i kutive për frutat/perimet 2
nga të cilat mbi kaseta me shinë teleskop 2
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Me ndriçim
NoFrost
Identifikimi i yjeve 4
Koha e ruajtjes në rast defekti 20 h
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë 20 kg
Kuti në ndarjen e ngrirjes 8
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ngrirjes Xham
VarioSpace
Ndriçimi
Pllakat për ftohje 0
Forma e kubave të akullit 0
IceMaker
Filtri i ujit
Sistemi FrostSafe Me kaseta të mbyllura nga të gjitha anët me kapak ballor transparent
Tabakatë e ngrirjes 0
Dizajni i derës HardLine
Ngjyra trupi Argjend
Materiali dera/kapaku Derë inoksi me SmartSteel
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë alumini me mekanizëm të integruar për hapjen
Mentesha e derës Majtas fikse/Djathtas fikse
Rrotat e transportit prapa
Doreza e transportit prapa
Mundësi futjeje nga ventilimi i përparmë

Shkarkimet

Vizatimet e instalimit inkaso

Vizatimet e instalimit inkaso

JPG (75 KB)
Manuali i përdorimit SGNef 3036-21 \ SKef 4260-21 (en)

Manuali i përdorimit SGNef 3036-21 \ SKef 4260-21 (en)

PDF
Manuali i përdorimit SGNef 3036-21 \ SKef 4260-21 (en)

Manuali i përdorimit SGNef 3036-21 \ SKef 4260-21 (en)

PDF
Manuali i përdorimit SGNef 3036-21 \ SKef 4260-21 (en)

Manuali i përdorimit SGNef 3036-21 \ SKef 4260-21 (en)

PDF

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.