SBSesf 7212 Comfort NoFrost Kombinim krah-për-krah

Teknologjia e ftohjes
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185,2 / 121,0 / 63,0 cm
GTIN 4016803063391
Përmban pajisjet individuale në vijim:
NoFrost

NoFrost

Pajisjet "NoFrost" nga "Liebherr" ofrojnë performancë ftohjeje të nivelit profesional për ruajtjen afatgjatë e të sigurt të ushqimeve. Produktet ngrijnë nga qarkullimi i ajrit të ftohur dhe lagështia e ajrit largohet. Si rezultat ndarja e ngrirjes mbetet gjithmonë pa zënë akull dhe ushqimet nuk mbulohen më nga akulli. Shkrirja nuk është më e nevojshme falë komoditetit "NoFrost".

SmartSteel

SmartSteel

SmartSteel ul ndjeshëm dukshmërinë e gjurmëve të gishtave dhe është veçanërisht i lehtë për t'u pastruar.

Funksioni automatik

Funksioni automatik "SuperFrost"

Funksioni automatik "SuperFrost" e bën ngrirjen e ushqimeve një proces të thjeshtë dhe kënaqësi për energjinë që kursehet. Ai realizon uljen e shpejtë të temperaturës deri në -32°C dhe krijon kështu një rezervë ftohtësie për ngrirjen delikate për ruajtjen e vitaminave. Sapo përfundon procesi i ngrirjes, funksioni automatik "SuperFrost" rikthehet në gjendje pune normale maksimumi pas 65 orësh dhe kështu kontribuon në kursimin e energjisë.

Funksioni automatik

Funksioni automatik "SuperCool"

Funksioni automatik "SuperCool" e ul temperaturën në ndarjen e ftohjes deri në +2 °C për deri në 12 orë – e cila është ideale për ftohjen e shpejtë të ushqimeve të vendosura të freskëta.

FrostSafe

FrostSafe

Te FrostSafe, kasetat ekstra të larta dhe që nxirren jashtë janë mbyllura nga të gjitha anët. Si rezultat, ftohja nuk mund të largohet aq shpejt kur hapet pajisja. Pjesa e përparme transparente e kutive siguron një pamje optimale të ushqimit të ngrirë.

VarioSpace

VarioSpace

Në të gjithë frigoriferët ngrirës me "NoFrost" dhe "SmartFrost" kasetat dhe bazamenti i ndërmjetëm prej xhami që qëndron poshtë tyre mund të hiqen lehtë. Kështu krijohet "VarioSpace" - sistemi praktik për hapësirën shtesë të ruajtjes, në mënyrë që hapësira të krijohet shpejt edhe për produktet e mëdha për ngrirje.

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve ofrojnë shumë hapësirë për ruajtjen e dukshme të frutave dhe perimeve. Përveç kësaj, ato janë të lehta për t'u pastruar.

Grupi i produkteve Frigorifer ngrirës me qëndrim të pavarur me NoFrost
GTIN 4016803061793
Vëllimi i përgjithshëm 268 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 269 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 268,8 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,3 A 259 W
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 306,60 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 41 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185,2 / 60 / 63 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 1.909,0 / 615,0 / 709,0 mm
Pesha (pa paketimin) 77,10 kg
Pesha (me paketimin) 81,50 kg
Komandimi "MagicEye" me tregues temperature LED
Përdorimi Butona
Treguesi i temperaturës Ndarja e ngrirjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
FrostControl
Alarmi i derës Akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperFrost I komanduar nga koha
SmartGrid-ready
Sistemi i mbylljes
Koha e ruajtjes në rast defekti sipas GS * 8,50 h
NoFrost
Identifikimi i yjeve 4
Procesi i shkrirjes Automatik
Kuti 8
nga të cilat mbi kaseta me shinë teleskop 0
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Materiali raftet mbajtëse Xham
VarioSpace
Ndriçimi
Pllakat për ftohje 0
Forma e kubave të akullit 0
IceMaker
Sistemi FrostSafe Sirtarë të mbyllur nga të gjitha anët me kapak ballor transparent
Dizajni i derës Dizajn SwingLine
Ngjyra trupi Argjend
Materiali dera Derë inoksi me SmartSteel
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë me mekanizëm të integruar për hapjen
Mentesha e derës E fiksuar majtas
Rrotat e transportit prapa
Doreza e transportit prapa
Mundësi futjeje nga ventilimi i përparmë
Vlera sipas standardit global (GS)
Vëllimi i përgjithshëm 386 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,2 A
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 151,48 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 36 dB
Dimensionet e jashtme (L/GJ/TH) 185,2 / 60 / 63 cm
Pesha (pa paketimin) 74,20 kg
Pesha (me paketimin) 79,50 kg
Komandimi "MagicEye" me tregues temperature LED
Përdorimi Butona
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 1
Zonat e temperaturës 1
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Dizajni i derës Dizajn SwingLine
Ngjyra trupi Argjend
Materiali muret anësore Çelik
Doreza Dorezë me mekanizëm të integruar për hapjen
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Doreza e transportit prapa

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.