SIBP 1650 Premium BioFresh Frigorifer i inegrueshëm që përshtatet me BioFresh

Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
Vëllimi i përgjithshëm 86 l
Mënyra e instalimit E integrueshme
Montimi i dyerve Derë fikse
Klasa e efiçencës së energjisë C
Teknologjia e freskimit BioFresh

Karakteristikat

BioFresh

BioFresh

Sa më i freskët të jetë ushqimi, aq më shëndetshëm hani ju. BioFresh-Safes mbi shinat teleskop garantojnë klimën e përsosur për freski super të gjatë. Me temperaturën pak mbi 0°C dhe nivelin ideal të lagështisë, frutat dhe perimet, mishi, peshku dhe produktet e qumështit i ruajnë vitaminat e shëndetshme, aromën delikate dhe pamjen oreks ndjellëse deri në tre herë më gjatë sesa në ndarjen e zakonshme të ftohjes.

Alarmi i derës

Alarmi i derës

Për mbrojtje të sigurt të ushqimit, alarmi akustik i derës paralajmëron pasi dera është hapur për 60 sekonda.

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve mund të programohet për të parandaluar fikjen pa dashje të pajisjes. Kur funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve është i ndezur, kjo tregohet nga një simbol në "MagicEye".

HolidayMode

HolidayMode

Për pajisjet e BioFresh, HolidayMode rregullon temperaturën e frigoriferit deri në + 15°C. Si rezultat, kursehet energji, për shembull, gjatë mungesës për kohë të gjatë dhe nuk formohen erëra të pakëndshme. Në pajisjet me ndarje të ngrirjes, temperatura e ndarjes së ngrirjes mbetet ashtu siç është caktuar.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të përdoret gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit.

Pajisjet inkaso të integrueshme

Pajisjet inkaso të integrueshme

Pajisjet mund të instalohen lehtësisht prapa derës së mobilieve të konvertimit dhe kështu të integrohen në mënyrë të përkryer në kuzhinë. Kjo krijon një pamje vizuale uniforme të kanateve të kuzhinës. Ajo që duhen ndjekur është teknika e instalimit të dyerve të mobilieve. Montimi me derë fikse: Kanati i mobilies dhe dera e pajisjes lidhen fort me njëra tjetrën, kështu që dera e mobilies montohet direkt mbi derën e pajisjes. Montimi me derë me rrëshqitje: Dera e mobilies mbërthehet direkt në dollapin vertikal dhe lidhet me derën e pajisjes me shina rrëshqitëse. Kur hapet dhe mbyllet, dera e mobilies rrëshqet përgjatë shinave.

Montimi me derë fikse

Montimi me derë fikse

Kanati i mobilies dhe dera e pajisjes lidhen fort me njëra tjetrën, kështu që dera e mobilies montohet direkt mbi derën e pajisjes.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës i integrueshëm i gjithi BioFresh
GTIN 4016803069256
Series Prime
EnergyLabel
Klasa e efiçencës së energjisë C
Konsumi i energjisë çdo vit 98,92 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Niveli i zhurmës 37 dB
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50/60 Hz
Vlera e lidhjes 1,3 A 200 W
Komandimi "MagicEye" me LCD dhe tregues temperature dixhital
Përdorimi Butona
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Anzahl Temperaturzonen 1
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 1
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes
Teknologjia e freskimit BioFresh
Numri i BioFresh-Safes 4
nga të cilat me tërheqje mbi rrota 3
me tërheqje mbi shina teleskop
Me SoftTelescopic
Ndriçimi i brendshëm BioFresh-Safes
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
SoftSystem SoftSystem
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 0
nga të cilat të ndashme 0
nga të cilat me rregullim të lartësisë 0
Numri mbajtëset e konservave 0
VarioBox
Numri i VarioBox 0
Rafti i vezëve
Numri i FlexSystem 1
Rafti i derës
Koshat me tërheqje
Materiali raftet e derës
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes
Materiali dera Çelik
Mënyra e instalimit E integrueshme
Montimi i dyerve Derë fikse
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këndi i hapjes së derës 115°
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 2
Shinat e nivelimit
Ajrimi Ajrim në mobilie
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 87,4 - 89 / 56 - 57 / 55,0 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 931,0 / 572,0 / 622,0 mm
Pesha (pa paketimin) 37,00 kg
Pesha (me paketimin) 39,20 kg
Vëllimi i përgjithshëm 86 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 87 l
nga të cilat BioFresh 86,6 l

Shkarkimet

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.