UIKo 1550 Premium Frigorifer i integrueshëm që nënvendoset

Klasa e efiçencës së energjisë A++
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 124 l
Teknologjia e ftohjes
Mënyra e instalimit Nën banak
Lartësia e bufesë 82 - 88 cm
Montimi i dyerve Kosha me tërheqje
Vernetzbar (SmartDevice-fähig)

Karakteristikat

Funksioni automatik

Funksioni automatik "SuperCool"

Funksioni automatik "SuperCool" e ul temperaturën në ndarjen e ftohjes deri në +2 °C për deri në 12 orë – e cila është ideale për ftohjen e shpejtë të ushqimeve të vendosura të freskëta.

Alarmi i derës

Alarmi i derës

Për mbrojtje të sigurt të ushqimit, alarmi akustik i derës paralajmëron pasi dera është hapur për 60 sekonda.

VarioSockel

VarioSockel

VarioSockel lejon rregullimin në lartësi dhe thellësi në mobiliet e kuzhinës. Të katër këmbët mbajtëse janë të rregullueshme nga përpara me një korsë rregullimi 50 mm. Përveç kësaj, grila e ventilimit mund të përshtatet në mënyrë të ndryshueshme në pjesën e përparme të kuzhinës me një zhvendosje 55 mm.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës i integrueshëm nën banak
GTIN 4016803055532
Klasa e efiçencës së energjisë A++
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,249 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 91 kWh/a
Klasa e klimës SN-ST
Fuqia e tingullit të zhurmës 38 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 124 l
Ndarja e ftohjes 124 l
Vëllimi bruto total 136 l
Ndarja e ftohjes 136 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,2 A
Lartësia e bufesë 82 - 88 cm
Dimensionet e paketuara L/GJ/TH 883,0 / 615,0 / 617,0 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 82 - 88 / 60 / 55,0 cm
Pesha (pa paketimin) 40,20 kg
Pesha (me paketimin) 42,80 kg
Diapazoni i temperaturave ndarja e ftohjes +2 °C deri në +9 °C
Komandimi "MagicEye" me LCD dhe tregues temperature dixhital
Përdorimi Butona
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes
Alarmi i derës ndarja e ftohjes Optik dhe akustik
SuperCool
SuperFrost
Vernetzbar (SmartDevice-fähig)
Procesi i shkrirjes Automatik
Ndriçimi Ndriçim LED në tavan
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 2
nga të cilat me rregullim të lartësisë 0
nga të cilat fleksibël të përdorshme si raft shishesh 0
nga të cilat të ndashme 0
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Numri i mbajtësve të shisheve 0
Numri mbajtëset e konservave 0
Numri i VarioBox 0
Kuti për vezët
Numri i kutive për frutat/perimet 1
nga të cilat në rrota tërheqëse 0
Montimi i dyerve Kosha me tërheqje
Mentesha e derës kutia
Këndi i hapjes së derës
Bazamenti Vario
Ajrimi Ajrim nga bazamenti

Shkarkimet

Aksesorët

Rafti i shisheve

Rafti i shisheve

Nr. i artikullit 741358800

Në rastin e nevojës për hapësirë më të madhe për pije, te koshat me tërheqje të UlKo 1550 dhe UlKo 1560 mund të përdoren kosha të lëvizshëm për shishe (aksesorë opsionalë) në vend të një rafti mbajtës me tërheqje. Koshat e shisheve ofrojnë shumë hapësirë për shishet (deri 1,5 l) dhe paketimet e pijeve. Doreza e integruar lehtëson transportin, mbajtëset me rregullim të lartësisë kujdesen për një mbajtje të sigurt të shisheve.

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Nr. i artikullit 988117000

Kutia e elegante e ruajtjes së gjalpit mund të mbahet lehtë nga kapaku dhe të hapet me lehtësi falë mundësisë së përdorimit me një dorë. Për shkak të proporcioneve të menduara mirë, mund të ruhet një shumëllojshmëri e gjerë e madhësive të pakove të gjalpit. Është e pathyeshme dhe e përshtatshme për pjatalarëse dhe shkon në të gjitha raftet e "Liebherr".

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Nr. i artikullit 871302300

Për pastrimin higjienik dhe të kujdesshëm të hapësirës së brendshme të frigoriferit ftohës dhe ngrirës "Liebherr" ofron kompletin me peceta me mikrofibër. Ky komplet përmban 3 peceta me përmasa 30 x 30 cm. Papastërtitë fshihen shumë mirë me anë të mikrofibrave, kështu që ushqimet ruhen në mënyrë higjienike në rast pastrimi periodik. Pecetat me mikrofibër lahen me 30 gradë dhe si rezultat mund të përdoren shumë herë.

Rafti variabël i vezëve

Rafti variabël i vezëve

Nr. i artikullit 988117200

Rafti variabël i vezëve zgjatet jashtë dhe prandaj edhe i rregullueshëm në sasi. Kështu që mund të ruhen në mënyrë të sigurt deri në 20 vezë pule ose, në gjendje të kthyer, mund të ruhen deri në 28 vezë më të vogla. Përveç kësaj, ai ofron mundësinë për të ruajtur vezët në anën me majë të drejtuar poshtë, për të zgjatur afatin e tyre të ruajtjes.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.