UK 1524 Comfort Frigorifer ftohës nën banak

Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 82 / 60 / 57,0 cm
Vëllimi i përgjithshëm 132 l
Mënyra e instalimit Mundësi nën banak
Montimi i dyerve Montim rrafsh
Klasa e efiçencës së energjisë F

Ndarja e ngrirjes me 4 yje

Ndarja e ngrirjes me 4 yje

Në ndarjen e ngrirjes me 4 yje, ushqimi i freskët mund të ngrihet dhe të ruhet në afat të gjatë. Temperaturat nga -18 °C dhe më të ulëta sigurojnë ruajtjen e vitaminave dhe mineraleve.

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve ofrojnë shumë hapësirë për ruajtjen e dukshme të frutave dhe perimeve. Përveç kësaj, ato janë të lehta për t'u pastruar.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të përdoret gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës nën banak
GTIN 4016803054658
Series Plus
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 179 kWh/a
Klasa e klimës N
Niveli i zhurmës 36 dB
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,2 A
Përdorimi Termostat me rrotullim
Numri i zonat e temperaturës 2
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 1
Treguesi i temperaturës
Procesi i shkrirjes Automatik
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes Ndriçim LED
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 3
nga të cilat të ndashme 1
nga të cilat me rregullim të lartësisë 1
Numri i mbajtësve të shisheve 2
Numri mbajtëset e konservave 1
Numri i VarioBox 0
Rafti i derës Rafte për shishe dhe konserva
Koha e ruajtjes në rast defekti sipas GS * 7,50 h
Kapaciteti i ngrirjes 24 h pas GS * 3,00 kg / 24h
Identifikimi i yjeve 4
Dizajni i rafteve të derës Comfort GlassLine
Materiali raftet e derës Xham me korniza plastike
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Materiali dera Çelik
Mënyra e instalimit Mundësi nën banak
Montimi i dyerve Montim rrafsh
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 2
Shinat e nivelimit
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Korniza dekorative Finns
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 1.800 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 82 / 60 / 57,0 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 875,0 / 615,0 / 623,0 mm
Dimensionet L/GJ/TH 81,8 / 59,7 / 56,9 cm
Pesha (pa paketimin) 38,20 kg
Pesha (me paketimin) 40,40 kg
Vëllimi i përgjithshëm ** 132 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 116 l
Vëllimi, ndarjet e ngrirjes 16 l
Nga të cilat, ndarja me 4 yje 16,2 l
Vlera sipas standardit global (GS)
** 
Gemäß Verordnung EU 2019/2016 bilden wir das Gesamtvolumen als ganze Zahl (abgerundet) und das Volumen der Tiefkühl- und Frischhaltefächer mit einer Stelle nach dem Komma ab. Das komplette Spektrum der Effizienzklassen finden Sie auf Seite 9. Entsprechend (EU) 2017/1369 6a. Die Bezeichnung „Volumen“ bezieht sich auf den in der aktuellen Verordnung genannten Begriff „Rauminhalt“.
Pllaka për ngrirje

Pllaka për ngrirje

Nr. i artikullit 988103600

Me ndihmën e pllakës për ngrirje mund të garantohet cilësia e ftohjes në rast të shkëputjes së mundshme të energjisë. Si rezultat, ajo siguron një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu siguron ushqimet e vendosura në ngrirje.

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Nr. i artikullit 871302300

Për pastrimin higjienik dhe të kujdesshëm të hapësirës së brendshme të frigoriferit ftohës dhe ngrirës "Liebherr" ofron kompletin me peceta me mikrofibër. Ky komplet përmban 3 peceta me përmasa 30 x 30 cm. Papastërtitë fshihen shumë mirë me anë të mikrofibrave, kështu që ushqimet ruhen në mënyrë higjienike në rast pastrimi periodik. Pecetat me mikrofibër lahen me 30 gradë dhe si rezultat mund të përdoren shumë herë.

Rafti variabël i vezëve

Rafti variabël i vezëve

Nr. i artikullit 988117200

Rafti variabël i vezëve zgjatet jashtë dhe prandaj edhe i rregullueshëm në sasi. Kështu që mund të ruhen në mënyrë të sigurt deri në 20 vezë pule ose, në gjendje të kthyer, mund të ruhen deri në 24 vezë më të vogla. Përveç kësaj, ai ofron mundësinë për të ruajtur vezët në anën me majë të drejtuar poshtë, për të zgjatur afatin e tyre të ruajtjes.

Forma me kapak e kubave të akullit

Forma me kapak e kubave të akullit

Nr. i artikullit 988117400

Forma e madhe me kapak e kubave të akullit mund të mbushet lehtë me ujë, falë vrimës së përshtatshme të mbushjes. Kapaku me mbyllje absolutisht hermetike lejon transportin e sigurt dhe të thatë dhe mbylljen e sirtarit.

Nr. i artikullit 990187100

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.