UK 1720 Comfort Frigorifer ftohës nën banak

Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 82 / 60 / 57,0 cm
Vëllimi i përgjithshëm 150 l
Mënyra e instalimit Mundësi nën banak
Montimi i dyerve Montim rrafsh
Klasa e efiçencës së energjisë F

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve

Kutitë transparente të perimeve ofrojnë shumë hapësirë për ruajtjen e dukshme të frutave dhe perimeve. Përveç kësaj, ato janë të lehta për t'u pastruar.

Mentesha e ndryshueshme e derës

Mentesha e ndryshueshme e derës

Pajisjet janë të pajisura në fabrikë me menteshë dere në krahun e djathtë. Me mundësinë e ndryshimit të menteshës së derës, pajisja mund të përdoret gjithmonë në mënyrë optimale sipas vendit të instalimit.

Grupi i produkteve Frigorifer ftohës nën banak
GTIN 4016803054719
Series Plus
Klasa e efiçencës së energjisë F
Konsumi i energjisë çdo vit 117 kWh/a
Klasa e klimës SN
Niveli i zhurmës 32 dB
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,2 A
Përdorimi Termostat me rrotullim
Numri i zonat e temperaturës 1
Numri i qarqeve ftohëse të rregullueshme 1
Treguesi i temperaturës
Procesi i shkrirjes Automatik
Ndriçimi i brendshëm ndarja e ftohjes Ndriçim LED
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat të ndashme 1
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
Numri i mbajtësve të shisheve 2
Numri mbajtëset e konservave 1
VarioBox
Numri i VarioBox 0
Rafti i vezëve 10 vezë
Rafti i derës Rafte për shishe dhe konserva
Koshat me tërheqje
Dizajni i rafteve të derës Comfort GlassLine
Materiali raftet e derës Xham me korniza plastike
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Materiali dera Çelik
Mënyra e instalimit Mundësi nën banak
Montimi i dyerve Montim rrafsh
Mentesha e derës E fiksuar djathtas
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 2
Shinat e nivelimit
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Korniza dekorative Finns
Lloji i spinës Evropiane
Kabllo e lidhjes (gjatësia) 1.600 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 82 / 60 / 57,0 cm
Lartësia /Gjerësia / Thellësia (me paketimin) 875,0 / 615,0 / 623,0 mm
Dimensionet L/GJ/TH 81,8 / 59,7 / 56,9 cm
Pesha (pa paketimin) 34,30 kg
Pesha (me paketimin) 36,90 kg
Vëllimi i përgjithshëm * 150 l
Vëllimi, ndarjet e ftohjes 151 l
Gemäß Verordnung EU 2019/2016 bilden wir das Gesamtvolumen als ganze Zahl (abgerundet) und das Volumen der Tiefkühl- und Frischhaltefächer mit einer Stelle nach dem Komma ab. Das komplette Spektrum der Effizienzklassen finden Sie auf Seite 9. Entsprechend (EU) 2017/1369 6a. Die Bezeichnung „Volumen“ bezieht sich auf den in der aktuellen Verordnung genannten Begriff „Rauminhalt“.
Kompleti i pecetave me mikrofibër

Kompleti i pecetave me mikrofibër

Nr. i artikullit 871302300

Për pastrimin higjienik dhe të kujdesshëm të hapësirës së brendshme të frigoriferit ftohës dhe ngrirës "Liebherr" ofron kompletin me peceta me mikrofibër. Ky komplet përmban 3 peceta me përmasa 30 x 30 cm. Papastërtitë fshihen shumë mirë me anë të mikrofibrave, kështu që ushqimet ruhen në mënyrë higjienike në rast pastrimi periodik. Pecetat me mikrofibër lahen me 30 gradë dhe si rezultat mund të përdoren shumë herë.

Rafti variabël i vezëve

Rafti variabël i vezëve

Nr. i artikullit 988117200

Rafti variabël i vezëve zgjatet jashtë dhe prandaj edhe i rregullueshëm në sasi. Kështu që mund të ruhen në mënyrë të sigurt deri në 20 vezë pule ose, në gjendje të kthyer, mund të ruhen deri në 24 vezë më të vogla. Përveç kësaj, ai ofron mundësinë për të ruajtur vezët në anën me majë të drejtuar poshtë, për të zgjatur afatin e tyre të ruajtjes.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.