ECBN 5066 PremiumPlus BioFresh NoFrost Kombinim frigoriferi dhe ngrirësi i integrueshëm me BioFresh dhe NoFrost

Klasa e efiçencës së energjisë A++
Ndarja 0° BioFresh
Lartësia e bufesë 203 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 379 l
Mënyra e instalimit E integrueshme
Montimi i dyerve Derë fikse

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost
GTIN 9005382213919
Klasa e efiçencës së energjisë A++
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,785 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 287 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Fuqia e tingullit të zhurmës 42 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 379 l
Ndarja e ftohjes 276 l
nga të cilat BioFresh 57 l
Ndarja e ngrirjes 103 l
Vëllimi bruto total 462 l
Ndarja e ftohjes 314 l
nga të cilat BioFresh 66 l
Ndarja e ngrirjes 148 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A 194 W
Lartësia e bufesë 203 cm
Dimensionet e paketuara L/GJ/TH 2.100,0 / 820,0 / 740,0 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 203,2 - 207,2 / 76,2 / 61,0 cm
Pesha (pa paketimin) 147,0 kg
Pesha (me paketimin) 158,0 kg
Komandimi "MagicEye" me tregues temperature dixhital
Përdorimi Sistem elektronik me prekje
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
Zonat e temperaturës 3
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes dhe ngrirjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
Alarmi i derës ndarja e ftohjes Akustik
Alarmi i derës ndarja e ngrirjes Akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperCool
SuperFrost I komanduar nga sasia
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Kolonë dritash LED në të dyja anët
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
nga të cilat të ndashme 1
nga të cilat fleksibël të përdorshme si raft shishesh 1
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Rafti mbajtës i shisheve
Numri i mbajtësve të shisheve 0
Numri mbajtëset e konservave 2
Kuti për vezët
Ndarja 0° * BioFresh
Numri i BioFresh-Safes 2
me tërheqje mbi shina teleskop
Me SoftTelescopic
DrySafe 0
nga të cilat të përdorshme Dry- ose HydroSafe 2
Me ndriçim Ndriçim LED
NoFrost
Identifikimi i yjeve 4
Procesi i shkrirjes Automatik
Koha e ruajtjes në rast defekti 30 h
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë 12 kg
Kuti në ndarjen e ngrirjes 2
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ngrirjes Plastikë
Ndriçimi Ndriçim LED
IceMaker
Montimi i dyerve Derë fikse
Mentesha e derës Djathtas fikse
Këndi i hapjes së derës 115°
Vario plinth
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 4
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Korniza dekorative
BioFresh: përputhet me ndarjen e ftohjes sipas DIN EN ISO 15502 (Botimi në gjermanisht)

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.