ECBN 5066 PremiumPlus BioFresh NoFrost Kombinim frigoriferi dhe ngrirësi i integrueshëm me BioFresh dhe NoFrost

Klasa e efiçencës së energjisë A++
Ndarja 0° BioFresh
Lartësia e bufesë 203 cm
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 379 l
Mënyra e instalimit E integrueshme
Montimi i dyerve Derë fikse
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)

Karakteristikat

"IceMaker" me lidhje fikse të ujit

Me "IceMaker" me lidhje fikse të ujit, do të keni në dispozicion në çdo moment kuba akulli të cilësisë më të lartë.

SuperFrost

SuperFrost

Për ngrirjen me ruajtje të vitaminave të ushqimit të freskët, SuperFrost krijon rezerva ftohjeje më të mëdha. Ulja e temperaturës në -32°C në pjesën e ngrirjes si temperaturë fillestare është e kontrolluar nga koha ose sasia dhe kështu kontribuon në kursimin e energjisë elektrike.

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve

Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve mund të programohet për të parandaluar fikjen pa dashje të pajisjes. Kur funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve është i ndezur, kjo tregohet nga një simbol në "MagicEye".

SuperCool

SuperCool

Për ftohje të shpejtë të ushqimit të freskët SuperCool krijon rezerva ftohjeje më të mëdha. Ulja e temperaturës në +2°C në pjesën e ftohjes si temperaturë fillestare është e kontrolluar nga koha ose sasia dhe kështu kontribuon në kursimin e energjisë elektrike.

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës

Alarmi i temperaturës informon menjëherë në mënyrë optike dhe akustike rreth gjërave të padëshiruara dhe devijimet e temperaturës, z. B. me derën e hapur ose pas dështimit të rrymës.

Alarmi i derës

Alarmi i derës

Për mbrojtje të sigurt të ushqimit, alarmi akustik i derës paralajmëron pasi dera është hapur për 60 sekonda.

Të dhënat teknike

Grupi i produkteve Kombinim i integrueshëm ftohës-ngrirës me BioFresh dhe NoFrost
GTIN 9005382214015
Klasa e efiçencës së energjisë A++
Konsumi i energjisë në 24 orë 0,785 kWh / 24h
Konsumi i energjisë çdo vit 287 kWh/a
Klasa e klimës SN-T
Fuqia e tingullit të zhurmës 42 dB
Vëllimi i shfrytëzueshëm total 379 l
Ndarja e ftohjes 276 l
nga të cilat BioFresh 57 l
Ndarja e ngrirjes 103 l
Vëllimi bruto total 462 l
Ndarja e ftohjes 314 l
nga të cilat BioFresh 66 l
Ndarja e ngrirjes 148 l
Tensioni 220-240 V ~
Frekuenca 50 Hz
Vlera e lidhjes 1,5 A 194 W
Lartësia e bufesë 203 cm
Dimensionet e paketuara L/GJ/TH 2.140,0 / 820,0 / 740,0 mm
Dimensionet e bufesë Lartësi/Gjerësia/Thellësia 203,2 - 207,2 / 76,2 / 61,0 cm
Pesha (pa paketimin) 143,0 kg
Pesha (me paketimin) 158,0 kg
Diapazoni i temperaturave ndarja e ngrirjes -14°C deri në -28°C
Diapazoni i temperaturave ndarja e ftohjes +3°C deri në +9°C
Komandimi "MagicEye" me tregues temperature dixhital
Përdorimi Sistem elektronik me prekje
Qarqet e rregullueshme të ftohjes 2
Zonat e temperaturës 3
Treguesi i temperaturës Ndarja e ftohjes dhe ngrirjes
Sinjal paralajmërues në rast defekti Optik dhe akustik
FrostControl
Alarmi i derës ndarja e ftohjes Akustik
Alarmi i derës ndarja e ngrirjes Akustik
Funksioni i sigurisë ndaj fëmijëve
SuperCool
SuperFrost I komanduar nga sasia
I lidhshëm në rrjet (mbështet SmartDevice)
Procesi i shkrirjes Automatik
Ftohja me qarkullim
Ndriçimi Kolonë dritash LED në të dyja anët
Numri i rafteve mbajtëse Ndarja e ftohjes 4
nga të cilat me rregullim të lartësisë 3
nga të cilat të ndashme 1
nga të cilat fleksibël të përdorshme si raft shishesh 1
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ftohjes Xham
Rafti mbajtës i shisheve
Numri i mbajtësve të shisheve 0
Numri mbajtëset e konservave 2
Kuti për vezët
Ndarja 0° * BioFresh
Numri i BioFresh-Safes 2
me tërheqje mbi shina teleskop
Me SoftTelescopic Nein
DrySafe 0
nga të cilat të përdorshme Dry- ose HydroSafe 2
Me ndriçim Ndriçim LED
NoFrost
Identifikimi i yjeve 4
Procesi i shkrirjes Automatik
Koha e ruajtjes në rast defekti 30 h
Kapaciteti i ngrirjes në 24 orë 12 kg
Kuti në ndarjen e ngrirjes 2
Materiali raftet mbajtëse ndarja e ngrirjes Plastikë
Ndriçimi Ndriçim LED
IceMaker
Montimi i dyerve Derë fikse
Mentesha e derës Majtas fikse
Këndi i hapjes së derës 115°
Bazamenti Vario
Këmbët mbajtëse me regjistrim të lartësisë 4
Ajrimi Ajrim nga bazamenti
Korniza dekorative
BioFresh: përputhet me ndarjen e ftohjes sipas DIN EN ISO 15502 (Botimi në gjermanisht)

Shkarkimet

Aksesorët

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Kutia e ruajtjes së gjalpit

Art. Nr. 988117000

Kutia e elegante e ruajtjes së gjalpit mund të mbahet lehtë nga kapaku dhe të hapet me lehtësi falë mundësisë së përdorimit me një dorë. Për shkak të proporcioneve të menduara mirë, mund të ruhet një shumëllojshmëri e gjerë e madhësive të pakove të gjalpit. Është e pathyeshme dhe e përshtatshme për pjatalarëse dhe shkon në të gjitha raftet e "Liebherr".

Mbajtësi i shisheve

Mbajtësi i shisheve

Art. Nr. 743829800

Mbajtësi i shisheve me rregullim të lartësisë garanton qëndrimin e sigurt të shisheve në brendësi të derës së pajisjes.

Pllaka për ngrirje

Pllaka për ngrirje

Art. Nr. 988103600

Me ndihmën e pllakës për ngrirje mund të garantohet cilësia e ftohjes në rast të shkëputjes së mundshme të energjisë. Si rezultat, ajo siguron një rezervë shtesë të ftohjes dhe kështu siguron ushqimet e vendosura në ngrirje.

Ndarësi i kasetave

Ndarësi i kasetave

Art. Nr. 903301200

Kaseta në ndarjen e ngrirjes mund të ndahet me ndihmën e ndarësit të kasetave, për të vendosur më shumë rregull dhe për të pasur një pamje të qartë të ushqimeve në ngrirje.

Rafti variabël i vezëve

Rafti variabël i vezëve

Art. Nr. 988117200

Rafti variabël i vezëve zgjatet jashtë dhe prandaj edhe i rregullueshëm në sasi. Kështu që mund të ruhen në mënyrë të sigurt deri në 20 vezë pule ose, në gjendje të kthyer, mund të ruhen deri në 28 vezë më të vogla. Përveç kësaj, ai ofron mundësinë për të ruajtur vezët në anën me majë të drejtuar poshtë, për të zgjatur afatin e tyre të ruajtjes.

Kompleti i dorezave prej inoksi (3 copë)

Kompleti i dorezave prej inoksi (3 copë)

Art. Nr. 990027900

Ky komplet përmban tre doreza të forta prej inoksi, që shkojnë me kanatet prej inoksi të pajisjeve.

Kompleti i dorezave prej alumini (3 copë)

Kompleti i dorezave prej alumini (3 copë)

Art. Nr. 990028100

Ky komplet përmban tre doreza të forta prej alumini, që shkojnë me kanatet prej inoksi të pajisjeve.

Kufizimi i hapjes së derës

Kufizimi i hapjes së derës

Art. Nr. 909669900

Këndi i hapjes së derës i përcaktuar nga fabrika mund të zvogëlohet nga 115° në 90°, thjesht duke futur një kunj të fortë në menteshën e derës. Në këtë mënyrë parandalohet përplasja e derës në muret ose mobiliet pranë saj dhe shmanget dëmtimi i saj.

Forma me kapak e kubave të akullit

Forma me kapak e kubave të akullit

Art. Nr. 988117400

Forma e madhe me kapak e kubave të akullit mund të mbushet lehtë me ujë, falë vrimës së përshtatshme të mbushjes. Kapaku me mbyllje absolutisht hermetike lejon transportin e sigurt dhe të thatë dhe mbylljen e sirtarit.

Kanatet prej inoksi - ndarja e ngrirjes

Kanatet prej inoksi - ndarja e ngrirjes

Art. Nr. 990028300

Si alternativë për kanatin e zakonshëm të mobilies, kanatet prej inoksi të mobilieve bëjnë diferencën. Me ndihmën e solucionit pastrues të duhur për inoks, nga kanatet mund të largohen në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat.

Kanati prej inoksi - ndarja e ftohjes

Kanati prej inoksi - ndarja e ftohjes

Art. Nr. 990028500

Si alternativë për kanatin e zakonshëm të mobilies, kanatet prej inoksi të mobilieve bëjnë diferencën. Me ndihmën e solucionit pastrues të duhur për inoks, nga kanati mund të largohen në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat.

Kanati prej inoksi - ndarja e ftohjes

Kanati prej inoksi - ndarja e ftohjes

Art. Nr. 990028700

Si alternativë për kanatin e zakonshëm të mobilies, kanatet prej inoksi të mobilieve bëjnë diferencën. Me ndihmën e solucionit pastrues të duhur për inoks, nga kanati mund të largohen në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe pa shenja gjurmët e gishtërinjve, vijat dhe njollat.

Filtri i ujit

Filtri i ujit

Art. Nr. 988122700

Uji i filtruar për kënaqësi të mirëfilltë! Filtri i ujit zvogëlon depozitimet, ndryshkun, shijen e klorit dhe erën. Në këtë mënyrë keni gjithmonë ujë të freskët dhe akull për pije të ftohta - gjithmonë në cilësinë më të mirë. Filtri i ujit duhet të ndryshohet pas 6 muajsh.

Shënim: Me tërë mirëmbajtjen e kujdesshme të të dhënave, ne rezervojmë të drejtën për të bërë ndryshime teknike, për gabimet dhe devijimet e përmbajtjes së imazhit dhe tekstit në krahasim me pajisjen origjinale.