Aplikacionet tona për smartfonë dhe tableta

BioFresh

Aplikacion me informacione të dobishme për ushqimet, vitaminat dhe afatin e ruajtjes, me renditje të qartë nga A në Z ose sipas kategorive – përfshin gjithashtu funksionin praktik të kërkimit.

Smoothies dhe akull

Të freskuar më së miri në çdo kohë: 16 receta me smoothie të shijshëm janë në pritje që të përgatiten nga ju. Përveç kësaj, vetëm me një prekje me gisht bien nëpër ekran kuba akulli të shndritshëm që mund të lëvizen, të copëtohen ose të lëshohen nga ekrani.