Disponueshmëri 10 vjeçare për pjesët e këmbimit

Liebherr shquhet për besueshmërinë dhe jetëgjatësinë e tij. Për ta arritur këtë ne përdorim vetëm komponentët dhe materialet më cilësore për prodhimin e pajisjeve. Çdo pajisje testohet intensivisht për cilësinë dhe funksionalitetin e saj që në procesin e prodhimit.

Falë zhvillimit të vazhdueshëm të pajisjeve, optimizimit të të gjithë komponentëve dhe trajtimit të tyre deri në detaje, ne mund të garantojmë me bindje të plotë cilësinë e vërtetuar të Liebherr – me jetëgjatësinë e madhe të pajisjeve tona. Pavarësisht kësaj, kur ndonjëherë nevojitet ndonjë pjesë këmbimi mund t'i drejtoheni shërbimit tonë. Sepse te ne do të gjeni pjesë këmbimi origjinale Liebherr me cilësinë e besueshme të njohur – dhe kjo në shumicën e rasteve për deri në 10 vjet.