Përshtatet në mënyrë perfekte me Liebherr

Liebherr ofron një gamë të shumëllojshme dhe mjaft cilësore të aksesorëve për frigoriferët ftohës dhe ngrirës. Me opsionet tona ekstra ju keni mundësinë të përdorni funksione shtesë dhe ta optimizoni pajisjen sipas qëllimeve tuaja.

Sigurisht që aksesorët tanë përmbushin standardet më të larta të cilësisë falë proceseve të gjera të testimeve. Dhe ju mund të jeni të sigurt se do të merrni gjithmonë një cilësi të garantuar Liebherr.

Më shumë informacione për aksesorët do të gjeni në dyqanin tonë online. Aty mund të porositni direkt aksesorët e duhur që përshtaten me pajisjen tuaj.

Shko te dyqani online

Mbani parasysh se aksesorët Liebherr janë specifikë sipas pajisjes dhe kategorisë dhe nuk mund të blihen në çdo shtet.