Blerja e një frigoriferi Liebherr është diçka e thjeshtë

Frigoriferët tanë ftohës dhe ngrirës Liebherr ju i gjeni në bizneset partnere të Liebherr. Kuptohet që në këto pika do të merrni edhe një këshillim të gjerë direkt nga këshilluesi. Shitësin e pajisjeve Liebherr më pranë jush mund ta gjeni këtu:

Ja si ta gjeni shitësin e specializuar të Liebherr

Frigoriferët tanë ftohës dhe ngrirës Liebherr ju i gjeni në dyqanet e autorizuara nga Liebherr. Kuptohet që në këto pika do të merrni edhe një këshillim të gjerë direkt nga këshilluesi. Adresën e shitësit pranë jush e mësoni duke kërkuar te shitësit.

Gjej tani shitës të Liebherr afër meje

Këshillimi

Për pyetje lidhur me karakteristikat, madhësinë ose konsumin e energjisë, qendra jonë e informimit ose shitësi pranë jush është në dispozicionin tuaj. Këshillimi përpara dhe pas blerjes