Регистрирај се и добиј Гаранција плус!

Регистрирај се и добиј Гаранција плус!

Повеќе од 60 години, Лиебхер (Liebherr) е синоним за висококвалитетни фрижидери и замрзнувачи. Квалитетот на нашите апарати е цврста основа за трајната доверба што нашите клиенти ја имаат во брендот Лиебхер. За дополнително да се зајакне овој тренд, секој што избира апарат за домаќинство од асортиманот на Лиебхер Liebherr сега добива автоматско 4-годишно продолжување на стандардната 3-годишна гаранција обезбедена од производителот, како и 10-годишна гаранција за компресорот.

ВАЖНО: Можете да купите било кој модел од нашата палета за домаќинство од нашите партнери за малопродажба на апарати за домаќинство. Додека пак дополнителната гаранција плус (GarantiePlus) може да се добие доколку се регистрирате во рок од 60 дена од датумот на купување.

За да се регистрирате за WarrantyPlus гаранција плус

Регистрирајте се овде и ќе добиете 10-годишна гаранција за компресорот од Лиебхер (Liebherr). Дополнително, ќе добиете автоматско 4-годишно продолжување на стандардната 3-годишна гаранција на вашиот домашен апарат обезбедена од производителот*, како и пристап до други ексклузивни поволности. Регистрирањето за продолжување на гаранцијата на вашиот апарат е можно во рок од 60 дена од датумот на купувањето на апаратот.

*Условите и одредбите на WarrantyPlus важат на национално ниво и само за апаратите на Лиебхер што се користат во домаќинствата.

Како да добијам продолжена гаранција за мојот фрижидер Лиебхер ?

За да ја добиете продолжената гаранција на вашиот апарат, треба да ги дадете следните информации во формуларот за регистрација подолу:

- Вашето име:

- Презиме:

- Е-меил адреса:

- Датум на купување на апаратот:

- Документ со кој се потврдува купувањето на моделот:

- Сериски број на апаратот:

Каде можете да го најдете серискиот број на апаратот?

Оваа информација е достапна за секој апарат и може да се најде на плочката прикачена на фрижидерот, фрижидерот со замрзнувач и ги содржи најважните податоци:

- Име на моделот;

- Сервисен број;

- Сериски број;

- Класа на ефикасност;

- Вид на употребено средство за ладење;

- Нето компатибилност;

- Климатска класа;

Серискиот број на секој апарат е единствен (во нашиот пример ова е: 82.275.791.5). Вработените од соодветниот оддел за продажба на Liebherr можат да го користат овој 9-цифрен код за да добијат информации за тоа кога е произведен апаратот, кога е испорачан итн.

Името и серискиот број на апаратот - се заокружени со црвено.

Ако имате било какви прашања во врска со вашиот Liebherr апарат, ви препорачуваме да ги запишете името и серискиот број (чија локација е прикажана на сликата погоре) пред да се јавите во нашиот инфо центар. Ова ќе ви заштеди драгоцено време и ќе можеме да одговориме многу побрзо.

Кога ќе кликнете на „Испрати“, ние - Liebherr-Hausgerete Maritza Ltd, (Лиебхер-Хаусгрете Марица ДОО) Адреса: 4202 с. Радиново, Регион Пловдив, Бугарија, (во натамошниот текст: „Гарант“), ги обработуваме личните податоци собрани преку вашиот формулар (во натамошниот текст: „податоци“). Гарантот е одговорен за понатамошната обработка на вашите лични податоци. Гарантот ги обработува вашите податоци со цел издавање на сертификати за гаранција на компресорите на Liebherr и продолжување на стандардната гаранција на Liebherr во согласност со чл. 6 ст. 1 буква „б“. Детални информации може да се најдат во изјавата, политиката за приватност прикачена подолу.

Со кликнување на копчето „Поднеси“ автоматски ќе бидете пренасочени на страница каде што можете доброволно да се регистрирате за билтенот на Гарантот.

Политика за приватност

УСЛОВИ НА ГАРАНЦИЈАТА НА КОМПРЕСОРИТЕ LIEBHERR

УСЛОВИ НА LIEBHERR WARRANTYPLUS (GARANTIEPLUS)

Име*

Презиме*

Емаил адреса*

warranty landing bg