Ладилници и замрзнувачи за пекари

Во пекарите и кондиторските локали ладилниците и замрзнувачите мора да ги исполнуваат специфичните потреби. Покрај ладилници и замрзнувачи за пекари, асортиманот опфаќа и импулсни сандаци и ладилници за пијалаци за продавници. Може да сметате на професионалните уреди од Liebherr – 24 часа на ден и 365 дена во годината.

Пекара

Област на примена Пекарници

Кај уредите во пекара температурата – во зависност од уредот – може поединечно да се постави. Два многу ефикасни и штедливи вентилатори, преку индиректен довод на воздух, овозможуваат оптимално ладење во внатрешниот простор и сигурно ладење на осетливите материјали. Исто така, Liebherr овозможува бројни иновативни идеи, коишто го олеснуваат секојдневното работење. Дознајте повеќе за уредите за во пекара од Liebherr. Област на примена Пекарници

Ладилници

Ладилниците за во пекара и за во кондиторски локали од Liebherr ги спојуваат издржливата конструкција и можноста за лесното чистење со ефикасна моќност за ладење. Создадени се за употреба при амбиентални температури (+10°C - +43°C). Тепсиите со стандардна големина може да се лизгаат без проблем на прилагодливите шини и овозможуваат поефикасна работа во пекарите. Ладилници

Замрзнувачи

Удобно ракување и практична опременост - на прилагодливите шини лесно може да се лизгаат тепсиите со стандардна големина. Внатрешните садови се лесни за чистење и овозможуваат совршена хигиена. За полесно ракување, вратите остануваат отворени 90°. Замрзнувачи

Ладилници за пијалаци

Liebherr уредите се во согласност со специјалните барања за професионална употреба. Тие се стабилни, заштедуваат простор, енергетски ефикасни, лесни за полнење и чистење. Кон ладилниците за пијалаци

Советување

Со задоволство ќе ве советуваме за прашања пред и по купувањето во врска со употребата и ракувањето со производите и ќе одговориме на прашањата во врска со апаратите за домаќинство на Liebherr. Консултирајте се сега без обврска

Брошури

Искусете ги разновидните фрижидери и замрзнувачи на Liebherr. Без разлика дали се работи за лаборатории или пекари, брошурите ви даваат увид во нашата широка палета. За преглед на брошура за индустриски апарати

Продажба

Дали сакате да видите како работи уред на Liebherr во живо пред да го купите? Нашите најблиски специјализирани претставници со задоволство ќе ви помогнат. Кон пребарување претставник