Складирајте како професионалци

Издржливите замрзнувачи овозможуваат совршено ладење со помош на оптимизирана изолација и динамички систем за ладење. Специјално се создадени за високи амбиентални температури од +16°C до +43°C. Електронските контроли, како и мазните внатрешни садови овозможуваат удобно работење и лесно чистење.

Замрзнувачи за во пекари

Висина на уред


Вметнување


Материјал на внатрешен сад


Материјал на врата/капак


Боја на куќиште

Резултати 1-9 од 9

BFFsg 5501 Performance Замрзнувач за пекара со статично ладење

 • Вкупен бруто волумен 496 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 168,3 / 74,7 / 76,9 cm
 • Вкупен бруто волумен 496 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 168,3 / 74,7 / 76,9 cm

BFPSvh 6501 Perfection Замрзнувач со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 69,7 / 86,7 cm
 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 69,7 / 86,7 cm

BFPSvh 8401 Perfection Замрзнувач со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 854 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 78,7 / 101,7 cm
 • Вкупен бруто волумен 854 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 78,7 / 101,7 cm

BFPvg 6501 Performance Замрзнувач со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 69,7 / 86,7 cm
 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 69,7 / 86,7 cm

BFPvg 8401 Performance Замрзнувач со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 854 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 78,7 / 101,7 cm
 • Вкупен бруто волумен 854 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 78,7 / 101,7 cm

BGPv 6520 ProfiLine Замрзнувач со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 70,3 / 83 cm
 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 70,3 / 83 cm

BGPv 6570 ProfiLine Замрзнувач со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 70 / 83 cm
 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 70 / 83 cm

BGPv 8420 ProfiLine Замрзнувач со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 856 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 79 / 98 cm
 • Вкупен бруто волумен 856 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 79 / 98 cm

BGPv 8470 ProfiLine Замрзнувач со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 856 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 79 / 98 cm
 • Вкупен бруто волумен 856 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 79 / 98 cm
 • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.