Поголем успех во продажбата со совршено ладење

Сандаците за длабоко замрзнување со витрина од Liebherr овозможуваат најдобри услови за соодветно и успешно презентирање на производите. Стаклените капаци овозможуваат добар преглед на сандаците, а во издржливите кошници соодветно се складираат производите – за побрз пристап и побрза продажба. Притоа, сандаците се издржливи и штедат енергија.

Сандаци за длабоко замрзнување со витрина

Систем за ладење


Бруто волумен


Ширина на уред


Висина на уред

Резултати 1-10 од 12

  • 1
  • 2

GTE 1700

Вкупен бруто капацитет 162 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,6 / 62,5 / 66,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,301 kWh / 24h

GTE 3300

Вкупен бруто капацитет 326 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,6 / 104,5 / 66,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,501 kWh / 24h

GTE 3302

Вкупен бруто капацитет 334 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,1 / 104,5 / 66,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,800 kWh / 24h

GTE 3302

Вкупен бруто капацитет 334 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,1 / 104,5 / 66,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,800 kWh / 24h

GTE 3352

Вкупен бруто капацитет 334 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,1 / 104,5 / 66,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,800 kWh / 24h

GTE 4100

Вкупен бруто капацитет 409 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,6 / 125,5 / 66,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,600 kWh / 24h

GTE 4102

Вкупен бруто капацитет 417 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,1 / 125,5 / 66,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 2,000 kWh / 24h

GTE 4152

Вкупен бруто капацитет 417 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,1 / 125,5 / 66,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 2,000 kWh / 24h

GTE 4900

Вкупен бруто капацитет 491 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,6 / 146,5 / 66,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 2,000 kWh / 24h

GTE 5800

Вкупен бруто капацитет 573 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,6 / 167,5 / 66,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 2,548 kWh / 24h
  • Резултати од пребарување по сајт
  • 1
  • 2

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.