Ладилници за вино

Температурата влијае врз уживањето во виното. За да не може факторите, како температура, влажност на воздухот и светлина, да влијаат врз квалитетот на виното, ладилникот за вино од Liebherr е соодветен за оптимално складирање. Во внатрешниот простор се создава доволно голема влажност на воздухот, содржината останува заштитена од UV-зраци и од тресење. Исто така, температурата може да се регулира поединечно – во зависност од тоа дали шишињата служат за поскоро задоволство или за долготрајно складирање.

Ладилници за вино за идеална температура на складирање

Услови како во винарска визба

За да се овозможи оптимално зреење на висококвалитетните вина и долготрајно складирање, во внатрешниот простор на ладилниците за вино за идеална температура на складирање на Liebherr се создава постојана температура. Температурата може по потреба да се прилагоди од +5°C до +20°C и дополнително овозможува чување поголем број вински шишиња на температура погодна за послужување. Liebherr нуди избор на ладилници за вино за идеална температура на складирање во разни големини и со разна опрема. Ладилници за вино за идеална температура на складирање GrandCru и Vinothek

Ладилници за вино за идеална температура на служење

Соодветното вино со погодна температура за послужување во секое време

Тој што спонтано ќе отвори добро шише вино поседува добар ладилник за вино за идеална температура на служење. Тука може да се чува избор од разни сорти на вино при оптимална температура за пиење. Во зависност од моделот, достапни се разни температурни зони или поединечно прилагодливи, одделни прегради за вино. Ладилници за вино за идеална температура на служење Vinidor и Vinothek

Винска компетенција

Одгледани со љубов, професионално узреани и изладени на идеална температура – единствено со вистинската техника на складирање виното овозможува врвно задоволство при консумација. Винска компетенција

Дизајн

Исклучителен дизајн: Кај површините и формите Liebherr се фокусира на безвременска елеганција и на актуелните трендови за уредување на просторот за живеење. Дизајнерски едиции

Апликација за вино

Водичот за вино на Liebherr прикажува преглед на Бордо вината. Дознајте повеќе за растечката област, винариите, бербата и сортите грозје. Апликации на Liebherr

Видео

Независно дали сте колекционери или спонтани дегустатори: Со сериите ладилници за вино Vinidor, Grand Cru и Vinothek ќе ги складирате благородните вина во оптимални услови. Пушти видео
Независно дали сте колекционери или спонтани дегустатори: Со сериите ладилници за вино Vinidor, Grand Cru и Vinothek ќе ги складирате благородните вина во оптимални услови.
We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA