Самостојни ладилници и ладилници во висина на маса

Ширина на уред


Висина на уред


Длабочина на уред


Вкупна зафатнина


Волумен (l)


Материјал на врата


Боја на куќиште


Класа на енергетска ефикасност


Произведено во Германија

Опрема

Замрзнувач со 4 ѕвездички


Технологија за свежина


InfinitySpring

Резултати 1-10 од 49

OKes 1750 Надворешен ладилник

 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 81,8 / 59,8 / 57,7 cm
 • Класа на енергетска ефикасност B
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 81,8 / 59,8 / 57,7 cm
 • Класа на енергетска ефикасност B

RBa 4250 Prime BioFresh Самостоен фрижидер со BioFresh

 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 125,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 160 l
 • Класа на енергетска ефикасност A
 • Технологија за свежина BioFresh
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 125,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 160 l
 • Класа на енергетска ефикасност A
 • Технологија за свежина BioFresh

RBbsc 5250 Prime BioFresh Самостоен фрижидер со BioFresh

 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 386 l
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Технологија за свежина BioFresh
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 386 l
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Технологија за свежина BioFresh

RBbsc 5280 Peak BioFresh Самостоен фрижидер со BioFresh Professional

 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 384 l
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Технологија за свежина BioFreshProfessional
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 384 l
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Технологија за свежина BioFreshProfessional

RBd 5250 Prime BioFresh Самостоен фрижидер со BioFresh

 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 386 l
 • Класа на енергетска ефикасност D
 • Технологија за свежина BioFresh
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 386 l
 • Класа на енергетска ефикасност D
 • Технологија за свежина BioFresh

RBe 5220 Plus BioFresh Самостоен фрижидер со BioFresh

 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 382 l
 • Класа на енергетска ефикасност E
 • Технологија за свежина BioFresh
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 382 l
 • Класа на енергетска ефикасност E
 • Технологија за свежина BioFresh

RBe 5221 Plus BioFresh Самостоен фрижидер со BioFresh

 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 351 l
 • Класа на енергетска ефикасност E
 • Технологија за свежина BioFresh
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 351 l
 • Класа на енергетска ефикасност E
 • Технологија за свежина BioFresh
 • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.