Внимателно складирање вино

Добро вино го истакнува вкусот на доброто јадење. Енергетски ефикасните ладилници за вино за идеална температура на складирање и служење од Liebherr овозможуваат врвен квалитет во гастрономијата. Специјалните компресори, изолационите стаклени врати со UV-заштита и филтерот со активен јаглен гарантираат безбедна заштита на виното од штетни влијанија. Исто така, модерната електроника се грижи за идеални температури за складирање и послужување.

Ладилници за вино за гастрономијата

Самостојни ладилници за вино

Самостојните ладилници за вино за идеална температура на складирање и служење од Liebherr овозможуваат разни капацитети за складирање и разни можности за поставување. Во зависност од моделот и температурните поставки, соодветни се за долготрајно складирање или за чување одреден избор шишиња вино при идеална температура за послужување. Исто така, стилските уреди најдобро го истакнуваат вашиот склад за вино во гостинската просторија. Самостојни ладилници за вино

Вградливи ладилници за вино

Дали голема кујна или бар на ѕидот – вградливиот ладилник за вино од Liebherr нуди совршена можност за вградување во веќе постоечки уред. Притоа, складот за вино е видливо истакнат зад изолациона стаклена врата. Уредот може фиксно да се поврзе со врата од мебел и со тоа совршено да се вклопи со површината на мебелот. Вградливи ладилници за вино

Ладилници за вино

Од приватно домаќинство до гастрономија: Liebherr нуди ладилници за вино за различни примени.

Винска компетенција

Одгледани со љубов, професионално узреани и изладени на идеална температура – единствено со вистинската техника на складирање виното овозможува врвно задоволство при консумација. Винска компетенција