Високи барања во лабораторија

Во лабораториските уреди од Liebherr безбедно и сигурно се складираат експлозивни материјали. Иновативните технологии за ладење и паметните функции овозможуваат оптимално складирање при постојани температури. Притоа, нашите уреди се создадени да ги намалат трошоците за работа и одржување и да понудат максимална безбедност.

Предизвици во лабораториското работење

Безбедно складирање

Поефикасно работење

Оптимална контрола

Преглед Лабораториски апарати

Индустриски апарати

Без разлика дали се потребни за угостителство, трговија или лабораторија - комерцијалните фрижидери на Liebherr ги исполнуваат барањата на професионалците. Уреди за професионална употреба

Социјални медиуми

Liebherr е на социјалните медиуми: Станете дел од нашата заедница и добивајте не само поддршка во случај на сервисирање, туку и совети и трикови за совршено складирање на храната. Liebherr во социјалните мрежи