Изберете асортиман
Затвори

EcoVadis   ЗлатоEcoVadis злато - голем чекор напред

Користиме EcoVadis за да го измериме нашиот напредок во областа на корпоративната одговорност и одржливост. Нашиот фокус на целосна корпоративна стратегија конечно е награден: одликувањето со EcoVadis златен медал и сместувањето во првите 3% од сите наградени компании јасно покажува дека се справуваме со еколошките, социјалните и етичките предизвици.

За EcoVadis

Оценува 100.000+ компании
од 175+ земји
и 200+ индустрии
ecovadis overallscore distribution

Нашиот EcoVadis рејтинг: злато

Со вкупен резултат од 73 поени, нашите производствени локации се меѓу најдобрите 3 проценти од сите компании оценети од EcoVadis низ светот.

Почнувајќи од јануари 2023 година

ecovadis overallscore

Од сребро до злато: постојан напредок

Нашата Liebherr фабрика во Австрија веќе двапати го добива сребрениот сертификат од EcoVadis. Оваа година имавме можност повторно значително да се подобриме: Овој пат EcoVadis златниот медал се доделува на сите производствени локации.

Нема да се помириме со овој напредок, туку сакаме да продолжиме да се развиваме и во иднина.

Уреди за ладење од нашите извонредни локации

Нашите фрижидери

Без разлика дали се работи за самостојни или вградливи уреди, нашите фрижидери комбинираат иновативни технологии за совршено искуство за ладење.

до фрижидерите

Нашите замрзнувачи

Без разлика дали се работи за замрзнувач сместен во подрум или замрзнувач за кујна во стан, имаме замрзнувачи за секоја потреба.

до замрзнувачите

Нашите ладилници за вино

Совршена клима за благородни вина. Со нашите вински кабинети, без разлика дали се самостојни или вградени, вашето вино се чува во совршени услови.

до ладилниците за вино

Нашите комерцијални уреди

Највисока прецизност и доверливост - развиваме првокласни решенија за нашите комерцијални клиенти, за безбедно складирање вредни производи.

до комерцијалните уреди
    

За EcoVadis

Што претставува EcoVadis?

EcoVadis е еден од водечките светски провајдери за рангирање за корпоративна одржливост. Преку сеопфатен процес, EcoVadis ја оценува посветеноста во областите на животната средина, етиката, трудот и човековите права и одржливите набавки. Оценувањето ги зема предвид и индустријата, големината и локацијата на компаниите. EcoVadis моментално проверува над 100.000 компании. Оценувањето се заснова на меѓународните стандарди за корпоративна одговорност, на пример, Иницијативата за глобално известување, Глобалниот договор на Обединетите нации и DIN ISO 26000, „Насоки за општествена одговорност на организациите“.

    
 • 0
  Список со омилени производи
  Производот е ставен во вашиот список со омилени производи.
 • 0 Список за споредба
  Изберете уште најмалку еден производ за да започнете со споредбата. Може да споредувате само maximal 7 производи на еден список. Отстранете производи од списокот или ресетирајте го списокот. Може да имате само maximal 7 различни списоци за споредба истовремено. Производот е успешно додаден.
  Стартувај ја споредбата
  Вашиот список за споредба е празен. На сајтовите на производите може да изберете производи за споредба.
 • Пронајди дистрибутер
 • Контакт и услуги
 • Преземања
Вашиот список со омилени производи содржи:
Последно додадено: Нема ништо во вашиот список со омилени производи.
close