Изберете асортиман
Затвори

Самостојни апарати за домаќинство

Дали класично бела боја или со елегантен не’рѓосувачки челик. Самостојните уреди од Liebherr не ви овозможуваат голем избор само во поглед на дизајнот, туку и различните детали во внатрешниот простор ви нудат во домот поинакво искуство при ладење и замрзнување. Сите модели ви помагаат при секојдневното складирање на храната, благодарение на разните функции и висококвалитетната опрема – и тоа со препознатливиот квалитет на Liebherr.

Вградливи апарати за домаќинство

Благодарение на иновативните технологии и широката понуда на ниши, нашите вградени ладилници и замрзнувачи хармонично се вклопуваат во кујната. Кај концепцијата на вградените уреди ни беше особено важно да развиеме уреди со поединечна опременост. Во сегментот на вградени уреди ви нудиме широка понуда за најразличните потреби за складирање.

Индустриски апарати

За екстремни услови нудиме и совршени ладилници и замрзнувачи. Дали во гастрономијата, трговијата со храна, при истражување или во лабораторија, во индустријата за пијалаци или длабоко замрзнување или кај пекарите, ние сме вашиот идеален партнер во поглед на безбедното складирање. Благодарение на висококвалитетните компоненти и примената на ексклузивни материјали, индустриските уреди на Liebherr ги исполнуваат професионалните барања – и за вашата дејност.

 • 0
  Список со омилени производи
  Производот е ставен во вашиот список со омилени производи.
 • 0 Список за споредба
  Изберете уште најмалку еден производ за да започнете со споредбата. Може да споредувате само maximal 7 производи на еден список. Отстранете производи од списокот или ресетирајте го списокот. Може да имате само maximal 7 различни списоци за споредба истовремено. Производот е успешно додаден.
  Стартувај ја споредбата
  Вашиот список за споредба е празен. На сајтовите на производите може да изберете производи за споредба.
 • Пронајди дистрибутер
 • Контакт и услуги
 • Преземања
Вашиот список со омилени производи содржи:
Последно додадено: Нема ништо во вашиот список со омилени производи.
close