Вградливи замрзнувачи

Висина на уред


Тип на вградување


Ширина на уред


Тип на уред


Волумен (l)


Висина на ниша


Монтажа на врати


Класа на енергетска ефикасност

Опрема

Резултати 1-10 од 11

 • 1
 • 2

IG 1024 Comfort Интегриран вградлив замрзнувач со SmartFrost

 • Технологија на ладење SmartFrost
 • Висина на ниша 72 cm
 • Фиоки 3
 • Тип на вградување Интегрирачко
 • Монтажа на врати Фиксна врата
 • Класа на енергетска ефикасност E
 • Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 770,0 / 572,0 / 622,0 mm
 • Класа на енергетска ефикасност E

IGN 1064 Premium NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради, со NoFrost

 • Технологија на ладење NoFrost
 • Висина на ниша 72 cm
 • Фиоки 3
 • Тип на вградување Интегрирачко
 • Монтажа на врати Фиксна врата
 • Класа на енергетска ефикасност E
 • Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 770,0 / 572,0 / 622,0 mm
 • Класа на енергетска ефикасност E

IGN 1624 Comfort NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради, со NoFrost

 • Технологија на ладење NoFrost
 • Висина на ниша 88 cm
 • Фиоки 4
 • Тип на вградување Интегрирачко
 • Монтажа на врати Фиксна врата
 • Класа на енергетска ефикасност E
 • Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 931,0 / 572,0 / 622,0 mm
 • Класа на енергетска ефикасност E

IGN 1664 Premium NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради, со NoFrost

 • Технологија на ладење NoFrost
 • Висина на ниша 88 cm
 • Фиоки 4
 • Тип на вградување Интегрирачко
 • Монтажа на врати Фиксна врата
 • Класа на енергетска ефикасност E
 • Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 931,0 / 572,0 / 622,0 mm
 • Класа на енергетска ефикасност E

IGS 1624 Comfort Интегриран вградлив замрзнувач со SmartFrost

 • Технологија на ладење SmartFrost
 • Висина на ниша 88 cm
 • Фиоки 4
 • Тип на вградување Интегрирачко
 • Монтажа на врати Врата на лизгање
 • Класа на енергетска ефикасност F
 • Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 931,0 / 555,0 / 622,0 mm
 • Класа на енергетска ефикасност F

SIGN 2756 Premium NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради, со NoFrost

 • Технологија на ладење NoFrost
 • Висина на ниша 140 cm
 • Фиоки 6
 • Тип на вградување Интегрирачко
 • Монтажа на врати Фиксна врата
 • Класа на енергетска ефикасност F
 • Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 1.454,0 / 572,0 / 622,0 mm
 • Класа на енергетска ефикасност F

SIGN 3524 Comfort NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради, со NoFrost

 • Технологија на ладење NoFrost
 • Висина на ниша 178 cm
 • Фиоки 8
 • Тип на вградување Интегрирачко
 • Монтажа на врати Фиксна врата
 • Класа на енергетска ефикасност F
 • Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 1.829,0 / 572,0 / 622,0 mm
 • Класа на енергетска ефикасност F

SIGN 3556 Premium NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради, со NoFrost

 • Технологија на ладење NoFrost
 • Висина на ниша 178 cm
 • Фиоки 8
 • Тип на вградување Интегрирачко
 • Монтажа на врати Фиксна врата
 • Класа на енергетска ефикасност E
 • Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 1.829,0 / 572,0 / 622,0 mm
 • Класа на енергетска ефикасност E

SIGN 3576 Premium NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради, со NoFrost

 • Технологија на ладење NoFrost
 • Висина на ниша 178 cm
 • Фиоки 9
 • Тип на вградување Интегрирачко
 • Монтажа на врати Фиксна врата
 • Класа на енергетска ефикасност F
 • Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 1.829,0 / 572,0 / 622,0 mm
 • Класа на енергетска ефикасност F

SUIG 1514 Comfort Фрижидер за замрзнување што може да се вгради под работна маса

 • Технологија на ладење SmartFrost
 • Висина на ниша 82 - 88 cm
 • Фиоки 3
 • Тип на вградување Подпултно вградливо
 • Монтажа на врати Фиксна врата
 • Класа на енергетска ефикасност E
 • Висина/ширина/длабочина (со амбалажа) 883,0 / 615,0 / 617,0 mm
 • Класа на енергетска ефикасност E
 • Резултати од пребарување по сајт
 • 1
 • 2

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.