Замрзнувачи за максимални потреби

Замрзнувачите од Liebherr овозможуваат совршено ладење за големи потреби. Температурата во внатрешниот простор може прецизно да се прилагоди помеѓу -14 °C и -28 °C. Висококвалитетните материјали, оптимизираните и моќни компоненти и првокласната обработка овозможуваат долг век на траење и оптимални услови за складирање на длабоко замрзнатите производи.

Замрзнувачи

Систем за ладење


Бруто волумен


Ширина на уред


Висина на уред

Резултати 1-10 од 11

  • 1
  • 2

FDv 4643

Вкупен бруто капацитет 461 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 195,7 / 67,0 / 73,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 3,980 kWh / 24h

Fv 3643

Вкупен бруто капацитет 365 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 1.659 / 67,0 / 73,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 3,770 kWh / 24h

G 5216

Вкупен бруто капацитет 513 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 172,5 / 75,0 / 75,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,051 kWh / 24h

GG 4010

Вкупен бруто капацитет 382 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 190 / 59,7 / 68,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,176 kWh / 24h

GG 4060

Вкупен бруто капацитет 382 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 190 / 59,7 / 68,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,176 kWh / 24h

GG 5210

Вкупен бруто капацитет 513 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 186,4 / 74,7 / 75,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,205 kWh / 24h

GG 5260

Вкупен бруто капацитет 513 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 186,4 / 74,7 / 75,0 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 1,205 kWh / 24h

GGv 5010

Вкупен бруто капацитет 486 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 186,4 / 74,7 / 79,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 3,410 kWh / 24h

GGv 5060

Вкупен бруто капацитет 486 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 186,4 / 74,7 / 79,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 3,410 kWh / 24h

GGv 5810

Вкупен бруто капацитет 556 l
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 206,4 / 74,7 / 79,1 cm
Потрошувачка на енергија за 24 часа 3,701 kWh / 24h
  • Резултати од пребарување по сајт
  • 1
  • 2

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.