Совршена технологија за поголема безбедност

За да може оптимално и безбедно да се складираат осетливи супстанции, како антитела и клеточни култури, лабораториските замрзнувачи од Liebherr содржат прецизна електроника и вградени алармни системи. Калибрирањето во 3 точки овозможува точно прилагодување на температурата кај уреди со професионална електроника. Притоа, сите уреди ја исполнуваат нормата NF X 15 -140 во поглед на максимална стабилност и постојаност на температурата.

Лабораториски замрзнувачи

Ширина на уред


Висина на уред


Систем за ладење на дел за ладење


Систем за ладење на преграда на замрзнувач


Прилагодлив опсег на температура


Материјал на внатрешен сад

Најдобри моменти

Внатрешно осветлување

Резултати 1-10 од 17

 • 1
 • 2

SCFfg 4002 Performance Лабораториски фрижидер-замрзнувач со SmartFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 204,4 / 59,7 / 65,4 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 204,4 / 59,7 / 65,4 cm
 • Прилагодлив опсег на температура -9 °C bis -30 °C

SCFvh 4002 Perfection Лабораториски фрижидер-замрзнувач со NoFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 204,4 / 59,7 / 65,4 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 204,4 / 59,7 / 65,4 cm
 • Прилагодлив опсег на температура -9 °C до -30 °C

SCFvh 4032 Perfection Лабораториски фрижидер-замрзнувач со NoFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 204,4 / 59,7 / 65,4 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 204,4 / 59,7 / 65,4 cm
 • Прилагодлив опсег на температура -9 °C до -30 °C

SFFfg 4001 Performance со полици Лабораториски замрзнувач со внатрешност без извори на палење

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
 • Прилагодлив опсег на температура -9 °C до -30 °C

SFFfg 4001 Performance со фиоки Лабораториски замрзнувач со внатрешност без извори на палење

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 188,4 / 59,7 / 65,4 cm
 • Прилагодлив опсег на температура -9 °C до -30 °C

SFFfg 5501 Performance со полици Лабораториски замрзнувач со внатрешност без извори на палење

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 168,4 / 74,7 / 76,9 cm
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 168,4 / 74,7 / 76,9 cm
 • Прилагодлив опсег на температура -9 °C до -30 °C
 • Резултати од пребарување по сајт
 • 1
 • 2

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.