Сè што сакаат професионалците: Ефикасност и функционалност

Со ладилниците за разни пекарски стандарди, Liebherr разви специјални уреди за пекарите. Како што технологијата става акцент на ефикасноста и функционалноста, така куќиштето е создадено да биде издржливо и соодветно за професионални дејности. Висококвалитетната обработка на сите делови овозможува сите уреди стабилно да го поминат напорното секојдневие.

Ладилници за во пекари

Висина на уред


Вметнување


Материјал на внатрешен сад


Материјал на врата/капак


Боја на куќиште

Резултати 1-10 од 10

BKPv 6520 ProfiLine Ладилник со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 70,3 / 83 cm
 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 70,3 / 83 cm

BKPv 6570 ProfiLine Ладилник со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 70 / 83 cm
 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 70 / 83 cm

BKPv 8420 ProfiLine Ладилник со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 856 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 79 / 98 cm
 • Вкупен бруто волумен 856 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 79 / 98 cm

BKPv 8470 ProfiLine Ладилник со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 856 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 79 / 98 cm
 • Вкупен бруто волумен 856 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 212 / 79 / 98 cm

BRFvg 5501 Performance Ладилник со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 496 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 168,4 / 74,7 / 76,9 cm
 • Вкупен бруто волумен 496 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 168,4 / 74,7 / 76,9 cm

BRFvg 5511 Performance Ладилник со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 533 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 168,4 / 74,7 / 76,9 cm
 • Вкупен бруто волумен 533 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 168,4 / 74,7 / 76,9 cm

BRPSvh 6501 Perfection Ладилник со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 69,7 / 86,7 cm
 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 69,7 / 86,7 cm

BRPSvh 8401 Perfection Ладилник со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 854 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 78,7 / 101,7 cm
 • Вкупен бруто волумен 854 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 78,7 / 101,7 cm

BRPvg 6501 Performance Ладилник со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 69,7 / 86,7 cm
 • Вкупен бруто волумен 602 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 69,7 / 86,7 cm

BRPvg 8401 Performance Ладилник со ладење со циркулација на воздух за пекарски стандарди

 • Вкупен бруто волумен 854 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 78,7 / 101,7 cm
 • Вкупен бруто волумен 854 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 211,5 / 78,7 / 101,7 cm
 • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.