Самостојни апарати Домаќинство

Комбинации за ладење и замрзнување

Комбинациите од Liebherr се решение што заштедува на простор и служи за големи количини свежа и замрзната храна. Одлучете се помеѓу многу модели и дизајни. Самостојни комбинации за ладење и замрзнување

Самостојни ладилници и ладилници во висина на маса

Мало домаќинство или големо семејство? Понудата на Liebherrнуди од компактни ладилници во висина на маса до просторни самостојни уреди. На тој начин добива секој она што ќе посака. Самостојни ладилници и ладилници во висина на маса

Замрзнувачи

Дали голема визба или мала кујна: Кај Liebherr ќе најдете замрзнувачи за секоја потреба. Сите уреди се одликуваат со иновативна технологија и голема енергетска ефикасност. Самостојни замрзнувачи

Сандаци за длабоко замрзнување

Сандаците за длабоко замрзнување на Liebherr, со својот голем волумен за складирање, се оптимално соодветни за чување големи примероци замрзната храна. Останати предности се добрата презентација на храната, едноставното ракување и добрата енергетска ефикасност. Самостојни сандаци за длабоко замрзнување

Двокрилен уред

Двокрилните уреди од Liebherr овозможуваат многу место за ладење и замрзнување храна. Моделите, со својата флексибилност и ексклузивен дизајн, овозможуваат ладилникот да ви се допадне на прв поглед. Самостојни двокрилни уреди

Ладилници за вино

Дали за поставување вистинска температура или за долготрајно складирање: Ладилниците за вино на Liebherr комбинираат оптимална клима за складирање со ексклузивна форма на претставување на виното. Самостојни ладилници за вино

Дизајн и животен стил: Компактните уреди

Ексклузивни пури, благородни вина, свежо изладени пијалаци – компактните уреди од Liebherr овозможуваат идеален простор за значително задоволство. Компактните уреди

Опрема

Уште попрегледни и енергетски штедливи: Со многу разработени функции и специјална опрема, самостојните уреди на Liebherr оптимално се прилагодуваат на вашите потреби. Специјална опрема

Складирање прехранбени производи

Оптималната интеракција помеѓу температурата и влажноста на воздухот гарантира дека дури и чувствителната храна ќе остане ароматична и богата со витамини подолго време со BioFresh. Складирање прехранбени производи со BioFresh технологија

Дизајн

Исклучителен дизајн: Кај површините и формите Liebherr се фокусира на безвременска елеганција и на актуелните трендови за уредување на просторот за живеење. Дизајнерски едиции

Комфор

При развојот на апарати за ладење и замрзнување Liebherr се ориентира на потребите на своите клиенти. Како резултат на тоа, се добиваат удобни уреди коишто го олеснуваат животот. Комфорни функции

Винска компетенција

Одгледани со љубов, професионално узреани и изладени на идеална температура – единствено со вистинската техника на складирање виното овозможува врвно задоволство при консумација. Винска компетенција