Изберете асортиман
Затвори

Ладилници за храна Малопродажба


Од професионалци за професионалци

Иновативни уреди за ладење за малопродажба на храна. Вие сте професионалец во продажба на храна, ние сме во ладење и презентација на продуктите. Plug-in фрижидерите и замрзнувачите на Liebherr нудат сигурно, прецизно ладење и привлечна презентација на продуктите. Не ни чудо што ги дизајниравме специјално за различните побарувања во трговијата со храна. Се разбира, нашите системи за ладење ладат преку средства за ладење со ниска вредност на GWP и користат топол гас за одмрзнување за поголема енергетска ефикасност.
На овој начин, можете да се фокусирате на она што ви е важно вам: Продажба.

Работи без проблем. Каде и да сакате.

Безбедни, чисти и економични: нашите стандарди за уреди за вашиот успех во продажбата.

 • Максимална прегледност поради големите стаклени површини
 • Нема кондензација на вратите
 • Совршено осветлување со LED диоди
 • Високо ефикасна изолација
 • Компресор со контролирана брзина со прецизно управување
 • Одржливост преку моќно разладно средство R290 без CFC
 • Автоматско одмрзнување со топол гас
 • Помал напор при чистење
 • Без потреба од одржување

Се грижиме за вас од А до Ш.

Планирање и развој

Планирање и развој

Извлечете го максимумот од вашиот асортиман. Заедно со вас ја анализираме ситуацијата на вашата филијала и развиваме индивидуален концепт за вас.

Продажна и логистичка услуга

Продажна и логистичка услуга

Вие не мора да правите ништо. Освен да ни дозволите ние да го направиме тоа. Искусни експерти ги поставуваат уредите во рок од еден ден - сигурно и навреме, дури и кога нема многу време.

Кориснички услуги

Кориснички услуги

Помош веднаш наместо да чекате. Еден телефонски повик до вашето лице за контакт е сè што е потребно за да добиете поддршка од сервисери.


Се на едно место

За планирање, монтажа, сервис.

Енергетска ефикасност

Заштеда на трошоци и ресурси.

Готови уреди за приклучување

Модуларно и флексибилно решение за приклучување.

 • 0
  Список со омилени производи
  Производот е ставен во вашиот список со омилени производи.
 • 0 Список за споредба
  Изберете уште најмалку еден производ за да започнете со споредбата. Може да споредувате само maximal 7 производи на еден список. Отстранете производи од списокот или ресетирајте го списокот. Може да имате само maximal 7 различни списоци за споредба истовремено. Производот е успешно додаден.
  Стартувај ја споредбата
  Вашиот список за споредба е празен. На сајтовите на производите може да изберете производи за споредба.
 • Пронајди дистрибутер
 • Контакт и услуги
 • Преземања
Вашиот список со омилени производи содржи:
Последно додадено: Нема ништо во вашиот список со омилени производи.
close