Вградливи ладилници за вино

За уживање во виното, правилната температура игра важна улога. Ова важи и за долготрајната температура на складирање, исто како и за температурата за пиење. Ладилниците за вино за идеална температура на складирање или служење од Liebherr претставуваат совршено место за складирање. Виното овде се складира под точно контролирани услови и е заштитено од штетните влијанија на околината. Со различни големини и решенија за врата, вградливите ладилници за вино од Liebherr се вградуваат едноставно во кујнски или ѕидни елементи.

Ладилници за вино со можност за вградување

Ладилниците за вино со можност за вградување се вградуваат во стандардни ниши со висина од 45 cm до 122 cm. Изолационата стаклена врата најдобро ги истакнува вашите вински резерви. Вградливи ладилници за вино со стаклена врата

Ладилници за вино за подпултно вградување

Ладилниците за вино за подпултно вградување се вградуваат под вашата работна маса. Доводот и одводот на воздух се врши преку подножје што се прилагодува по висина. Со тоа не е потребна решетка за вентилација на работната маса. Ладилници за вино за подпултно вградување со стаклена врата

Ладилници за вино

Од приватно домаќинство до гастрономија: Liebherr нуди ладилници за вино за различни примени.

Винска компетенција

Одгледани со љубов, професионално узреани и изладени на идеална температура – единствено со вистинската техника на складирање виното овозможува врвно задоволство при консумација. Винска компетенција

Апликација за вино

Водичот за вино на Liebherr прикажува преглед на Бордо вината. Дознајте повеќе за растечката област, винариите, бербата и сортите грозје. Апликации на Liebherr