Вградливи апарати Домаќинство

Вградливи ладилници

Со голем избор на уредите BioFresh во најдобрите класи за енергетска ефикасност, Liebherr нуди уреди со најголема заштеда на енергија. Вградливи ладилници

Вградливи комбинирани ладилници

Иновативни технологии и практични детали овозможуваат оптимално складирање на храната и се прилагодуваат на вашите потреби. Вградливи комбинирани ладилници

Вградливи замрзнувачи

Вградливите замрзнувачи од Liebherr овозможуваат совршен капацитет за ладење и заштедуваат енергија. Исто така, уредите може едноставно да се вградат во вашата кујна. Вградливи замрзнувачи

Вградени двокрилни уреди

Liebherr FrischeCenter, коишто по избор може да се опремат со BioFresh, NoFrost и IceMaker, овозможуваат многу голем простор за свежа и замрзната храна. Вградени двокрилни уреди

Вградливи ладилници за вино

Со оптимална температура, совршено интегрирани: Вградливите ладилници за вино на Liebherr комбинираат идеални услови за складирање со ексклузивна форма на претставување на виното. Вградливи ладилници за вино

Опрема

Прегледни и практични: Со многу разработени функции и специјална опрема, вградените уреди на Liebherr оптимално се прилагодуваат на вашите потреби. Специјална опрема

Комфор

При развојот на апарати за ладење и замрзнување Liebherr се ориентира на потребите на своите клиенти. Како резултат на тоа, се добиваат удобни уреди коишто го олеснуваат животот. Комфорни функции

Складирање прехранбени производи

Оптималната интеракција помеѓу температурата и влажноста на воздухот гарантира дека дури и чувствителната храна ќе остане ароматична и богата со витамини подолго време со BioFresh. Складирање прехранбени производи со BioFresh технологија

Дизајн

Исклучителен дизајн: Кај површините и формите Liebherr се фокусира на безвременска елеганција и на актуелните трендови за уредување на просторот за живеење. Дизајнерски едиции

Винска компетенција

Одгледани со љубов, професионално узреани и изладени на идеална температура – единствено со вистинската техника на складирање виното овозможува врвно задоволство при консумација. Винска компетенција