Изберете асортиман
Затвори

Нови фрижидери за складирање вино

Секое вино раскажува некаква приказна, а ние ја правиме повпечатлива.

Откријте фрижидери за складирање вино

Вкус: се работи за зрелост.

Новата генерација фрижидери за складирање вино од Liebherr нуди впечатлив одговор на сите предизвици во зреењето на виното – за секаква домашна средина, каде и да е во светот. За да уживате во виното како што треба да се ужива: кога е најдобро.

Нова генерација совршеност. И во различни серии.

Серија GrandCru

Фрижидери за складирање вино за сите оние кои сакаат да знаат дека виното им е во сигурни раце. Сигурно долгорочно складирање, лесно за употреба, сосредоточено на суштината.

За уредите GrandCru

Серија GrandCru Selection

Поширок избор, поголема контрола. Овие фрижидери за складирање вино нудат опсежни функции за прецизно приспособување на условите на складирање.

За уредите GrandCru Selection

Фрижидри за вина во угостителство

Со издржливи материјали, опсежни безбедносни функции и удобно ракување, фрижидерите за складирање вино се идеални за употреба во ресторани.

За фрижидерите за вина во угостителство

Нашите нови фрижидери за складирање вино

Резултати 1-2 од 8

WSbli 5031 GrandCru Selection Кабинет за вино

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 168,4 / 59,7 / 76,3 cm
 • Прилагодлив опсег на температура +5 °C до +20 °C
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 168,4 / 59,7 / 76,3 cm
 • Прилагодлив опсег на температура +5 °C до +20 °C
 • Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 196
 • Нивото на бучава 38 dB

WSbli 7731 GrandCru Selection Кабинет за вино

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 204,4 / 74,7 / 76,3 cm
 • Прилагодлив опсег на температура +5 °C до +20 °C
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 204,4 / 74,7 / 76,3 cm
 • Прилагодлив опсег на температура +5 °C до +20 °C
 • Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 324
 • Нивото на бучава 38 dB

Сакате да имате своја винарска визба: Нашите решенија за најдобрите услови за складирање.

Олеснете го полнењето.

Олеснете го полнењето.

Функцијата за лесно полнење овозможува вратата од фрижидерот за складирање вино да остане отворена кога е отворена повеќе од 90°. И благодарение на механизмот за самозатворање, вратата се затвора сама кога ќе се отвори помалку од 90° – и секогаш нежно, како што бара вашето скапоцено вино.

Постојан свеж воздух.

Постојан свеж воздух.

За да се обезбеди виното да се чува на воздух со оптимален квалитет, сите наши фрижидери за складирање вино имаат лесно заменлив филтер со активиран дрвен јаглен што сигурно ги врзува мирисите од различен вид. Уредот ве потсетува да го замените филтерот на секои 6 месеци.

Убав одоколу, вклучително и внатре.

Убав одоколу, вклучително и внатре.

Надворешниот изглед на фрижидерите за складирање вино Liebherr привлекува внимание, но вреди да се погледне и внатре. Комбинацијата од дрвени полици и заден ѕид од не’рѓосувачки челик воодушевува дури и кога се празни.

Дополнителни карактеристики.

Дигитални мрежи: имајте увид во сѐ.

Дигитални мрежи: имајте увид во сѐ.

Само помислата дека можеби сте ја оставиле отворена вратата ве загрижува, така што само еден брз поглед на мобилниот уред помага да се успокоите. Паметен уред ви овозможува да проверите дали е сѐ во ред со фрижидерот за складирање вино кога сте во движење.

Зрело и софистицирано.

Зрело и софистицирано.

Дрвените полици се дизајнирани за безбедно, хоризонтално складирање на виното и нивната ергономска форма го олеснува ставањето, вадењето и преуредувањето на шишињата.

Целосна заштита.

Целосна заштита.

Фрижидерите за складирање вино Liebherr имаат сѐ што ви треба за складирање на виното во соврешни услови. Сепак, понекогаш може да се јават проблеми. Ако се случи нешто критично, различните функции за алармирање сигурно ќе ве известат.

 • 0
  Список со омилени производи
  Производот е ставен во вашиот список со омилени производи.
 • 0 Список за споредба
  Изберете уште најмалку еден производ за да започнете со споредбата. Може да споредувате само maximal 7 производи на еден список. Отстранете производи од списокот или ресетирајте го списокот. Може да имате само maximal 7 различни списоци за споредба истовремено. Производот е успешно додаден.
  Стартувај ја споредбата
  Вашиот список за споредба е празен. На сајтовите на производите може да изберете производи за споредба.
 • Пронајди дистрибутер
 • Контакт и услуги
 • Преземања
Вашиот список со омилени производи содржи:
Последно додадено: Нема ништо во вашиот список со омилени производи.
close