Ладилници за вино за идеална температура на складирање

Правилно складирано вино продолжува да ја развива својата природна арома во шишето, затоа што во највисоката точка на своето зреење виното станува подлабоко и повеќеслојно. Покрај добрата супстанца на виното, се создаваат и постојани услови коишто се основа за долготрајно складирање. Ладилникот за вино за идеална температура на складирање од Liebherr овозможува идеални услови за зреење на виното во шише, слично како во винарска визба. Во целиот внатрешен простор се создава постојана температура. Ладилниците за вино за идеална температура за складирање се оптимални за долготрајно складирање и зреење на виното.

Ладилници за вино за идеална температура на складирање GrandCru

Ладилниците за вино за идеална температура за складирање GrandCru се висококвалитетно опремени. Разните модели оптимално се прилагодуваат на вашите потреби и простор. Најголемиот модел WKt 5552 овозможува капацитет за складирање од 253 шишиња од Бордо. Спротивно на тоа, WKes 653 со 12 шишиња од Бордо удобно се вклопува во мала ниша. Сите ладилници за вино за идеална температура на складирање од линијата GrandCru

Ладилници за вино за идеална температура на складирање Vinothek

Ладилниците за вино за идеална температура за складирање од линијата Vinothek се добро опремени и достапни во разни големини. Капацитетот на складирање се движи од 400 литри нето капацитет или 200 Бордо шишиња во WKb 4212 до 128 литри или 66 Бордо шишиња во WKr 1811. Овде можете да дознаете повеќе за достапните варијанти во однос на големина и опрема. Сите ладилници за вино за идеална температура на складирање од линијата Vinothek

Винска компетенција

Одгледани со љубов, професионално узреани и изладени на идеална температура – единствено со вистинската техника на складирање виното овозможува врвно задоволство при консумација. Винска компетенција

Дизајн

Исклучителен дизајн: Кај површините и формите Liebherr се фокусира на безвременска елеганција и на актуелните трендови за уредување на просторот за живеење. Дизајнерски едиции

Видео

Независно дали сте колекционери или спонтани дегустатори: Со сериите ладилници за вино Vinidor, Grand Cru и Vinothek ќе ги складирате благородните вина во оптимални услови. Пушти видео
Независно дали сте колекционери или спонтани дегустатори: Со сериите ладилници за вино Vinidor, Grand Cru и Vinothek ќе ги складирате благородните вина во оптимални услови.
We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA