Двокрилен уред

Број шишиња од Бордо (0,75 l)


Ширина на уред


Висина на уред


Длабочина на уред


Волумен (l)


Материјал на врата


Боја на куќиште


Произведено во Германија

Опрема

Технологија за свежина


Технологија на ладење


IceMaker


InfinitySpring

Резултати 1-10 од 12

 • 1
 • 2

SBSes 8496 PremiumPlus BioFresh NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185 / 121,0 / 66,5 cm
 • Технологија за свежина BioFreshPlus
 • Технологија на ладење NoFrost
 • GTIN 4016803068730
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 185 / 121,0 / 66,5 cm
 • Технологија за свежина BioFreshPlus
 • Технологија на ладење NoFrost
Ги содржи следниве единечни уреди:

SWTNes 4285 PremiumPlus NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со NoFrost

SKBes 4380 PremiumPlus BioFresh Самостоен фрижидер со BioFresh

XCCsd 5250 Prime NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Технологија на ладење
 • GTIN 4016803087359
 • Технологија на ладење
Ги содржи следниве единечни уреди:

SCNsdd 5253 Prime NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со EasyFresh и NoFrost

SCNsdd 5253 Prime NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со EasyFresh и NoFrost

XRCsd 5255 Prime BioFresh NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Технологија за свежина BioFresh
 • Технологија на ладење
 • GTIN 4016803104032
 • Технологија за свежина BioFresh
 • Технологија на ладење
Ги содржи следниве единечни уреди:

SBNsdd 5264 Prime BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

SRsdd 5250 Prime Исправен фрижидер со EasyFresh

XRF 5220 Plus NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Технологија на ладење
 • GTIN 4016803090175
 • Технологија на ладење
Ги содржи следниве единечни уреди:

SFNe 5227 Plus NoFrost Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost

SRe 5220 Plus Исправен фрижидер со EasyFresh

XRFbd 5220 Plus NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Технологија на ладење
 • GTIN 4016803090182
 • Технологија на ладење
Ги содржи следниве единечни уреди:

SFNbde 5227 Plus NoFrost Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost

SRbde 5220 Plus Исправен фрижидер со EasyFresh

XRFbs 5295 Peak BioFresh NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Технологија за свежина BioFreshProfessional
 • Технологија на ладење
 • GTIN 4016803090199
 • Технологија за свежина BioFreshProfessional
 • Технологија на ладење
Ги содржи следниве единечни уреди:

SFNbsd 529i Peak NoFrost Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost

SRBbsd 529i Peak BioFresh Самостоен фрижидер со BioFresh Professional

XRFsd 5220 Plus NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Технологија на ладење
 • GTIN 4016803090205
 • Технологија на ладење
Ги содржи следниве единечни уреди:

SFNsde 5227 Plus NoFrost Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost

SRsde 5220 Plus Исправен фрижидер со EasyFresh

XRFsd 5255 Prime BioFresh NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Технологија за свежина BioFresh
 • Технологија на ладење
 • GTIN 4016803090212
 • Технологија за свежина BioFresh
 • Технологија на ладење
Ги содржи следниве единечни уреди:

SFNsdd 5257 Prime NoFrost Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost

SRBsdd 5250 Prime BioFresh Самостоен фрижидер со BioFresh

XRFsd 5265 Prime BioFresh NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Технологија за свежина BioFreshProfessional
 • Технологија на ладење
 • GTIN 4016803090229
 • Технологија за свежина BioFreshProfessional
 • Технологија на ладење
Ги содржи следниве единечни уреди:

SFNsdd 5267 Prime NoFrost Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost

SRBsdd 5260 Prime BioFresh Самостоен фрижидер со BioFresh Professional

XRFsf 5220 Plus NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Технологија на ладење
 • GTIN 4016803090281
 • Технологија на ладење
Ги содржи следниве единечни уреди:

SFNsfe 5227 Plus NoFrost Самостоен фрижидери за замрзнување со NoFrost

SRsfe 5220 Plus Исправен фрижидер со EasyFresh

 • Резултати од пребарување по сајт
 • 1
 • 2

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.