Сандаци за длабоко замрзнување

Висина на уред


Ширина на уред


Волумен (l)


Класа на енергетска ефикасност

Опрема


Резултати 1-8 од 8

GT 2132 Comfort Сандак за длабоко замрзнување со StopFrost

Класа на енергетска ефикасност A++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,7 / 75,0 / 75,8 cm
Вкупен нето капацитет 193 l
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GT 3032 Comfort Сандак за длабоко замрзнување со StopFrost

Класа на енергетска ефикасност A++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,7 / 99,5 / 75,8 cm
Вкупен нето капацитет 284 l
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GT 3622 Comfort Сандак за длабоко замрзнување со StopFrost

Класа на енергетска ефикасност A+
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,7 / 112,9 / 75,8 cm
Вкупен нето капацитет 333 l
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GT 4232 Comfort Сандак за длабоко замрзнување со StopFrost

Класа на енергетска ефикасност A++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,7 / 128,5 / 75,8 cm
Вкупен нето капацитет 380 l
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GT 4932 Comfort Сандак за длабоко замрзнување со StopFrost

Класа на енергетска ефикасност A++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,7 / 136,9 / 80,7 cm
Вкупен нето капацитет 449 l
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GT 6122 Comfort Сандак за длабоко замрзнување со StopFrost

Класа на енергетска ефикасност A+
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,7 / 164,4 / 80,7 cm
Вкупен нето капацитет 572 l
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GTP 2356 Premium Сандак за длабоко замрзнување со StopFrost и SoftSystem

Класа на енергетска ефикасност A+++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,7 / 112,9 / 75,8 cm
Вкупен нето капацитет 200 l
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GTP 2756 Premium Сандак за длабоко замрзнување со StopFrost и SoftSystem

Класа на енергетска ефикасност A+++
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 91,7 / 128,5 / 75,8 cm
Вкупен нето капацитет 240 l
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
  • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.