CFc 1875 Plus Сандак за длабоко замрзнување

Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 82,5 / 104,5 / 70,2 cm
Вкупна зафатнина 192 l
FrostProtect -15°C
SoftSystem – механизам за меко затворање
SoftSystem

Брава

Брава

Без разлика дали само ладите пијалоци за вашата забава или сакате да го ставите сочното парче месо во маринада: Двете работи би требало да бидат тука за прославата. Интегрираната брава сигурно ги штити деликатесите од „ситни крадливци“ и „долги прсти“. Пред лизгањето тука е бравата.

SmartFrost

SmartFrost

Со SmartFrost, заледувањето на внатрешноста и храната е значително намалено. Од таа причина, одмрзнувањето е потребно во помал број на случаи. Внатрешните ѕидови се мазни и лесни за чистење. Испарувачот обвиткан со пена обезбедува висока енергетска ефикасност и рамномерно ладење.

StopFrost

StopFrost

StopFrost иновацијата нуди две клучни предности: Заледувањето на преградата за замрзнување и храната е значително намалено па има помала потреба за одмрзнување. Покрај тоа, со StopFrost системот, по отворање и затворање на капакот на сандакот нема повеќе негативен притисок. Замрзнувачот може лесно да се отвори во секое време.

Автоматска функција SuperFrost

Автоматска функција SuperFrost

Автоматската функција SuperFrost го прави замрзнувањето едноставно и штедливо задоволство. Таа овозможува брзо опаѓање на температурата до -32 °C и на тој начин успева да создаде резерви ладен воздух за замрзнување кое ги зачувува витамините. Штом заврши процесот на замрзнување автоматската функција SuperFrost се враќа на нормален режим на работа по максимум 65 часа и со тоа придонесува кон заштеда на енергија.

FrostProtect

FrostProtect

За да се обезбеди оптимално работење на замрзнувачите дури и на ниски амбиентални температури, единиците се изработени со FrostProtect за одржливост на ниска температура до -15°C. Ако амбиенталната температура падне под +10°C, тие продолжуваат ефективно да работат. На тој начин, уредите исто така може да се инсталираат во незагреани простории, како што е гаражата.

Група на производ Сандак за длабоко замрзнување
GTIN 9550000035034
Вкупна зафатнина * 192 l
FrostProtect -15°C
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A
Класа на енергетска ефикасност C
Потрошувачка на енергија за 24 часа 0,315 kWh / 24h
Годишна потрошувачка на енергија 127 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 32 dB
Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 82,5 / 104,5 / 70,2 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 849,0 / 1.053,0 / 720,0 mm
Тежина (без пакување) 50,8 kg
Тежина (со пакување) 55,5 kg
Опсег на температура на преграда на замрзнувач -14 °C до -28 °C
Работење Копчиња
Индивидуални Температурни зони 1
Приказ на температурата Преграда на замрзнувач
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
FrostControl
Аларм за врата визуелно и акустично
Заклучување за деца
SoftSystem – механизам за меко затворање
SoftSystem
Време на одложување поради дефект ГС ** 50 h
Капацитет на замрзнување 24 часа според ГС ** 10,00 kg / 24h
Знак за ѕвезда 4
Технологија на ладење SmartFrost
StopFrost
Процес на одмрзнување рачно
Акумулатори за ладење 1
Висечки кошници 3
Максимален број на кошни (погледнете ја сликата) 3
Tauwasserablauf
Дизајн на врата
Боја на куќиште Бела
Материјал на врата/капак Челик
Материјал на странични ѕидови Челик
Рачка Вдлабната рачка
Волумен на прегради за замрзнување 192 l
Вклучувајќи преграда со 4 ѕвездички 192 l
Во согласност со Регулативата ЕУ 2019/2016 година, вкупниот волумен го претставуваме како цел број (заокружен надолу) и волуменот на одделите за замрзнување и свежа храна со едно децимално место. Целосниот спектар на класи на ефикасност може да се најде на страница 9. Според (ЕУ) 2017/1369 6а. Терминот „волумен“ се однесува на терминот „волумен“ споменат во сегашната регулатива.
** 
Вредност според глобален стандард (GS)

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.