Вградени двокрилни уреди

Висина на ниша


Тип на вградување


Монтажа на врати

Најдобри моменти

Технологија за свежина


IceMaker


InfinitySpring


Резултати 1-10 од 27

IXCC 5155 Prime BioFresh NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Вкупна зафатнина 499
 • Вкупна зафатнина 499
 • IceMaker бр
Ги содржи следниве единечни уреди:

SICNdi 5153 Prime NoFrost Вградлива комбинација за ладење и замрзнување со EasyFresh и NoFrost

ICBNci 5153 Prime BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost што може да се вгради

IXCC 5165 Prime BioFresh NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Вкупна зафатнина 500
 • Вкупна зафатнина 500
 • IceMaker Да
Ги содржи следниве единечни уреди:

SICNdi 5153 Prime NoFrost Вградлива комбинација за ладење и замрзнување со EasyFresh и NoFrost

ICBNdi 5163 Prime BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost што може да се вгради

IXRF 4555 Prime BioFresh NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Вкупна зафатнина 380
 • Вкупна зафатнина 380
 • IceMaker бр
Ги содржи следниве единечни уреди:

SIFNdi 4556 Prime NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost

IRBci 4550 Prime BioFresh Фрижидер што може да се вгради со BioFresh

IXRF 5100 Pure NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Вкупна зафатнина 521
 • Вкупна зафатнина 521
 • IceMaker бр
Ги содржи следниве единечни уреди:

SIFNe 5108 Pure NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost

IRe 5100 Pure Вградлив фрижидер со EasyFresh

IXRF 5155 Prime BioFresh NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Вкупна зафатнина 509
 • Вкупна зафатнина 509
 • IceMaker бр
Ги содржи следниве единечни уреди:

SIFNdi 5178 Peak NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost

IRBci 5150 Prime BioFresh Фрижидер што може да се вгради со BioFresh

IXRF 5175 Peak BioFresh NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Вкупна зафатнина 510
 • Вкупна зафатнина 510
 • IceMaker Да
Ги содржи следниве единечни уреди:

SIFNdi 5188 Peak NoFrost Integrierbarer Gefrierschrank mit NoFrost und IceTower

IRBPci 5170 Peak BioFresh Фрижидер што може да се вгради со BioFresh

IXRF 5185 Peak BioFresh NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Вкупна зафатнина 506
 • Вкупна зафатнина 506
 • IceMaker Да
Ги содржи следниве единечни уреди:

SIFNdi 5188 Peak NoFrost Integrierbarer Gefrierschrank mit NoFrost und IceTower

IRBdi 5170 Peak BioFresh Вградлив фрижидер со BioFresh Professional

IXRF 5600 Pure NoFrost Комбинација со двокрилен уред

 • Вкупна зафатнина 266
 • Вкупна зафатнина 266
 • IceMaker бр
Ги содржи следниве единечни уреди:

IRe 4100 Pure Вградлив фрижидер со EasyFresh

IFNd 3503 Pure NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost

 • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.