Изберете асортиман
Затвори

Ладење на пијалоци


Нашата сцена за вашите пијалоци

Liebherr Merchandising ладилниците не само што ја гасат жедта за разладени пијалоци, туку и ја будат. Покрај дизајнот и начинот на ракување, тие импресионираат и со нивните перформанси за ладење, одржливост и економичност. Без разлика дали во трговија со пијалоци, на настани, во ресторан или на место за продажба - Liebherr-Merchandising ладилникот ги задоволува високите барања преку ниски вкупни оперативни трошоци. Погледнете ја нашата сеопфатна палета за вашата совршена презентација на производи.

Нашите услуги

Индивидуално брендирање

Индивидуално брендирање

Индивидуален како и вашиот бренд. Покрај бојата, може да се избере и специјална опрема, осветлување и рачки на вратите.

Продажна и логистичка услуга

Продажна и логистичка услуга

Вие не мора да правите ништо. Освен да ни дозволите ние да го направиме тоа. На ваше барање, можеме да ја преземеме целосната логистика, од испорака на поединечни уреди и обработка на нарачки до документација.

Кориснички услуги

Кориснички услуги

Помош веднаш наместо да чекате. Еден телефонски повик до вашето лице за контакт е сè што е потребно за да добиете поддршка од сервисери.


Индивидуално еднократно производство

Производство на мали количини.

Енергетска ефикасност

Заштеда на трошоци и ресурси.

Над 60 години искуство

Развиени во Германија, произведени во Австрија.

 • 0
  Список со омилени производи
  Производот е ставен во вашиот список со омилени производи.
 • 0 Список за споредба
  Изберете уште најмалку еден производ за да започнете со споредбата. Може да споредувате само maximal 7 производи на еден список. Отстранете производи од списокот или ресетирајте го списокот. Може да имате само maximal 7 различни списоци за споредба истовремено. Производот е успешно додаден.
  Стартувај ја споредбата
  Вашиот список за споредба е празен. На сајтовите на производите може да изберете производи за споредба.
 • Пронајди дистрибутер
 • Контакт и услуги
 • Преземања
Вашиот список со омилени производи содржи:
Последно додадено: Нема ништо во вашиот список со омилени производи.
close