Изберете асортиман
Затвори

Комбинации на фрижидер-замрзнувач од А класа


Повеќе свежина за помалку струја.

Доброто чувство при добивање на свежо овошје и крцкав зеленчук од фрижидер штотуку стана уште подобро. Бидејќи со новите комбинации на фрижидер-замрзнувач од Liebherr, можете однапред да размислувате за: Најдобрата енергетска ефикасност и добро осмислените технологии за свежина дупло ги зачувуваат ресурсите. Исто како и загарантираната долготрајност и квалитет.

Нашите комбинации на фрижидер-замрзнувач со најдобра енергетска ефикасност

Резултати 1-2 од 4

 • 1
 • 2

CBNbda 5723 Plus BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 360 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 360 l
 • Нивото на бучава 33 dB
 • IceMaker бр

CBNbsa 5753 Prime BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 362 l
 • Надворешни димензии: висина / ширина / длабочина 201,5 / 59,7 / 67,5 cm
 • Вкупна зафатнина 362 l
 • Нивото на бучава 33 dB
 • IceMaker бр
 • 1
 • 2


We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Нашето ветување за квалитет. Се треба да се одржува долго време.

Liebherr придава големо значење на бескомпромисниот квалитет до најмалото штрафче. Исто така, безвременскиот дизајн, кој не ја губи својата елеганција низ текот на годините, е знак за јасна посветеност на долготрајноста.

Нашата страст: Ладење. Замрзнување. Одржливост.

Тврдење за одржливост

Нашите уреди за ладење се добро осмислени, исклучително ефикасни и особено одржливи. Тие трошат многу малку електрична енергија и затоа се љубезни кон околината. Доверливите партнери размислуваат заедно со вас и ве поддржуваат во секојдневниот живот. Дознајте што можат да направат нашите шампиони за ефикасност за вас.

За нашето тврдење за одржливост

Ветување за квалитет

Како експерти за ладење, ние се залагаме за висококвалитетни фрижидери и замрзнувачи повеќе од 60 години. Квалитетот на нашите производи ја формира цврстата основа за големата доверба што ни ја давате во брендот Liebherr.

За нашето ветување за квалитет.
 • 0
  Список со омилени производи
  Производот е ставен во вашиот список со омилени производи.
 • 0 Список за споредба
  Изберете уште најмалку еден производ за да започнете со споредбата. Може да споредувате само maximal 7 производи на еден список. Отстранете производи од списокот или ресетирајте го списокот. Може да имате само maximal 7 различни списоци за споредба истовремено. Производот е успешно додаден.
  Стартувај ја споредбата
  Вашиот список за споредба е празен. На сајтовите на производите може да изберете производи за споредба.
 • Пронајди дистрибутер
 • Контакт и услуги
 • Преземања
Вашиот список со омилени производи содржи:
Последно додадено: Нема ништо во вашиот список со омилени производи.
close