Замрзнувачи

Генерација на уреди

Висина на уред


Ширина на уред


Волумен (l)


Класа на енергетска ефикасност


Фиоки


Материјал на врата


Боја на куќиште

Опрема


Резултати 1-10 од 28

G 1213 Мал фрижидер за замрзнување со SmartFrost

Класа на енергетска ефикасност A+
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85,1 / 55,3 / 62,4 cm
Вкупен нето капацитет 98 l
Фиоки 3
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

G 1223 Comfort Мал фрижидер за замрзнување со SmartFrost

Класа на енергетска ефикасност A+
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85,1 / 55,3 / 62,4 cm
Вкупен нето капацитет 98 l
Фиоки 3
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

Gbe 1213 Мал фрижидер за замрзнување со SmartFrost

Класа на енергетска ефикасност A+
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85,1 / 55,3 / 62,4 cm
Вкупен нето капацитет 98 l
Фиоки 3
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GN 1066 Premium NoFrost Мал фрижидер за замрзнување со NoFrost

Класа на енергетска ефикасност A+
NoFrost
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85,1 / 60,2 / 62,8 cm
Вкупен нето капацитет 91 l
Фиоки 3
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GN 1923 Comfort NoFrost Фрижидер за замрзнување со NoFrost

Класа на енергетска ефикасност A+
NoFrost
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 125,0 / 60,0 / 63,0 cm
Вкупен нето капацитет 149 l
Фиоки 5
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GN 2323 Comfort NoFrost Фрижидер за замрзнување со NoFrost

Класа на енергетска ефикасност A+
NoFrost
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 144,7 / 60,0 / 63,0 cm
Вкупен нето капацитет 185 l
Фиоки 6
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GN 3023 Comfort NoFrost Фрижидер за замрзнување со NoFrost

Класа на енергетска ефикасност A+
Технологија на ладење NoFrost
NoFrost
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 184,1 / 60,0 / 63,0 cm
Вкупен нето капацитет 257 l
Фиоки 8
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GN 4615 Comfort NoFrost Фрижидер за замрзнување со NoFrost

Класа на енергетска ефикасност A+++
NoFrost
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 175 / 70,0 / 75,0 cm
Вкупен нето капацитет 312 l
Фиоки 7
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GN 5215 Comfort NoFrost Фрижидер за замрзнување со NoFrost

Класа на енергетска ефикасност A+++
NoFrost
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 195 / 70,0 / 75,0 cm
Вкупен нето капацитет 360 l
Фиоки 8
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)

GNP 1066 Premium NoFrost Мал фрижидер за замрзнување со NoFrost

Класа на енергетска ефикасност A++
NoFrost
Надворешни димензии (В/Ш/Д) 85,1 / 60,2 / 62,8 cm
Вкупен нето капацитет 91 l
Фиоки 3
Поврзување со мрежа (овозможено со SmartDevice)
  • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.