Како специјализирана компанија за ладилници и замрзнувачи Liebherr развива и реализира последователно нови и убедливи решенија за уште поголема свежина, едноставната употреба и штедење енергија. Со цел секогаш да бидете во тек со актуелната понуда на нашите апарати, за поголема прегледност и удобност, ви го подготвивме нашиот широк асортиман за преземање.

Брошури

Апарати за домаќинство

Дознајте повеќе за нашиот асортиман ладилници и замрзнувачи за домаќинство во нашите актуелни Liebherr брошури. Брошури Апарати за домаќинство за преземање

Индустриски апарати

Liebherr нуди ладилници и замрзнувачи за најразлични области на примена. Дознајте повеќе за нив во нашите брошури наменети за индустриските апарати. Брошури Индустриски апарати за преземање

Апарати за домаќинство

Без разлика дали се интегрира во кујнска единица или самостоечки - Liebherr нуди голем избор на самостоечки и вградени фрижидери.

Индустриски апарати

Без разлика дали се потребни за угостителство, трговија или лабораторија - комерцијалните фрижидери на Liebherr ги исполнуваат барањата на професионалците. Уреди за професионална употреба