Самостојни комбинирани ладилници

Генерација на уреди

Број шишиња од Бордо (0,75 l)


Висина на уред


Позиција за замрзнувач


Ширина на уред


Волумен (l)


Материјал на врата


Класа на енергетска ефикасност


Боја на куќиште


Произведено во Германија

Опрема

0° фиокаРезултати 1-10 од 54

CBN 4835 Comfort BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • 0° фиока BioFresh
 • NoFrost
 • Технологија на ладење NoFrost
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 201,0 / 60,0 / 66,5 cm
 • Класа на енергетска ефикасност D
 • Класа на енергетска ефикасност D

CBNbe 5778 Premium BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • 0° фиока BioFresh
 • NoFrost
 • Технологија на ладење NoFrost
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 201 / 70,0 / 66,5 cm
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Класа на енергетска ефикасност C

CBNbs 4835 Comfort BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • 0° фиока BioFresh
 • NoFrost
 • Технологија на ладење NoFrost
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 201 / 60,0 / 66,5 cm
 • Класа на енергетска ефикасност D
 • Класа на енергетска ефикасност D

CBNbs 4878 Premium BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • 0° фиока BioFresh
 • NoFrost
 • Технологија на ладење NoFrost
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 201 / 60,0 / 66,5 cm
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Класа на енергетска ефикасност C

CBNef 4835 Comfort BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • 0° фиока BioFresh
 • NoFrost
 • Технологија на ладење NoFrost
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 201 / 60,0 / 66,5 cm
 • Класа на енергетска ефикасност D
 • Класа на енергетска ефикасност D

CBNef 5735 Comfort BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • 0° фиока BioFresh
 • NoFrost
 • Технологија на ладење NoFrost
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 201 / 70,0 / 66,5 cm
 • Класа на енергетска ефикасност D
 • Класа на енергетска ефикасност D

CBNes 4898 PremiumPlus BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • 0° фиока BioFreshPlus
 • NoFrost
 • Технологија на ладење NoFrost
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 201 / 60,0 / 66,5 cm
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Класа на енергетска ефикасност C

CBNes 5778 Premium BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • 0° фиока BioFresh
 • NoFrost
 • Технологија на ладење NoFrost
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 201 / 70,0 / 66,5 cm
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Класа на енергетска ефикасност C

CBNes 6256 PremiumPlus BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost

 • 0° фиока BioFresh
 • NoFrost
 • Технологија на ладење NoFrost
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 203,9 / 91,0 / 61,5 cm
 • Класа на енергетска ефикасност F
 • Класа на енергетска ефикасност F

CBNies 4878 Premium BioFresh NoFrost

 • 0° фиока BioFresh
 • NoFrost
 • Технологија на ладење NoFrost
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 201 / 60,0 / 66,5 cm
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Класа на енергетска ефикасност C
 • Резултати од пребарување по сајт

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.