Складирање до совршенство

Како специјалист за ладење и замрзнување, Liebherr овозможува чудо од простор за секоја пригода. Ефикасните компактни уреди совршено се истакнуваат за свежи идеи. Ладилникот за вино за идеална температура на складирање GrandCru се одликува со благороден дизајн со пристојна големина. Вредните пури во хумидорот се чуваат под оптимални услови за складирање.

Дизајн и животен стил: Компактните уреди

Хумидор: Совршено складирани квалитетни пури

Премиум пурите се произведуваат рачно при долг процес и под силна контрола на квалитетот. За да ја задржат својата арома, важно е да бидат правилно складирани. Хумидорот од Liebherr им овозможува на љубителите совршена микроклима и поединечни можности за прилагодување. Полица за складирање пури Хумидор

GrandCru: Благородни вина со регулирана температура за послужување

Со компактниот ладилник за вино за идеална температура на складирање, винските експерти го чуваат своето вино на оптимална температура за пиење. Затоа што вината што се изладени до степен даваат цена на нивната тајна – од целосен мирис, типична боја до комплетен вкус. Компактен ладилник за вино за идеална температура на складирање GrandCru

Дизајн

Исклучителен дизајн: Кај површините и формите Liebherr се фокусира на безвременска елеганција и на актуелните трендови за уредување на просторот за живеење. Дизајнерски едиции

Вино и пури

Добра чаша вино со оригинална Cohiba или Montecristo, тоа е магична комбинација. Дознајте повеќе за целосното уживање во виното. Special Вино