Опрема за вградени уреди

За вградените уреди Liebherr овозможува разновиден и висококвалитетен избор на опрема. Со нашите дополнителни елементи за вградениот ладилник или замрзнувач, можете да користите дополнителни функции и да ги оптимизирате уредите по ваша желба. За поголемо задоволство во вашиот вграден уред од Liebherr.

Совршено одговара на вашиот Liebherr

Секоја опрема е развиена и дизајнирана специјално за серијата на вградени апарати на Liebherr - и со тоа оптимално одговара на нашите уреди. Со нашата опрема, специфична за уредите, можете да го добиете најдоброто од вградениот уред или уште да го подобрите – за поголема удобност во секојдневниот живот. Токму затоа нашите додатоци одговараат на високите стандарди за квалитет, како што се има потврдено на низата темелни тестирања. А вие можете да бидете сигурни дека секогаш ќе го добиете вистинскиот Liebherr-квалитет.

Повеќе информации за опремата ќе најдете на нашата продавница на интернет. Таму можете директно да ја нарачате соодветната опрема за вашиот уред.
Кон интернет-продавницата

Имајте предвид дека опремата на Liebherr зависи од уредот и производната линија и не е достапна во секоја земја.

Опрема за вашиот вграден уред од Liebherr

 • VarioSafe
  VarioSafe овозможува прегледност и подредување на работите. Оптимално место за храна во мали примероци и пакувања, туби или чаши. Садот може да се прилагоди по висина и може да се постави на повеќе позиции на двостраниот светлосен столб.

  VarioSafe

  VarioSafe овозможува прегледност и подредување на работите. Оптимално место за храна во мали примероци и пакувања, туби или чаши. Садот може да се прилагоди по висина и може да се постави на повеќе позиции на двостраниот светлосен столб.

 • Полица за шишиња
  За пијалаците во шишиња, полицата за шишиња нуди практично и сеопфатно решение.

  Полица за шишиња

  За пијалаците во шишиња, полицата за шишиња нуди практично и сеопфатно решение.

 • Обележување
  Флексибилниот систем за обележување овозможува брз и точен преглед врз винските резерви. Со картички за повеќекратна употреба за лесно менување.

  Обележување

  Флексибилниот систем за обележување овозможува брз и точен преглед врз винските резерви. Со картички за повеќекратна употреба за лесно менување.

 • Средство за заштита на не’рѓосувачки челик
  За заштита на површини од не’рѓосувачки челик (не користете кај Smart-Steel) откако ќе завршите со чистење.

  Средство за заштита на не’рѓосувачки челик

  За заштита на површини од не’рѓосувачки челик (не користете кај Smart-Steel) откако ќе завршите со чистење.

 • Батерија за ладење
  Со батеријата за ладење, при евентуален недостиг на струја, може да се задржи квалитетот на ладењето кај замрзнувачите и во делот за замрзнување кај комбинираните уреди и автоматите. Затоа батеријата за ладење е дополнителна резерва за ладење и ја обезбедува складираната замрзната храна.

  Батерија за ладење

  Со батеријата за ладење, при евентуален недостиг на струја, може да се задржи квалитетот на ладењето кај замрзнувачите и во делот за замрзнување кај комбинираните уреди и автоматите. Затоа батеријата за ладење е дополнителна резерва за ладење и ја обезбедува складираната замрзната храна.

 • FreshAir филтер со активен јаглен
  Преку тапата може да навлезат мириси од околината и да влијаат на квалитетот. Кај ладилниците за вино од Liebherr, има филтер од активен јаглен, којшто може лесно да се менува и којшто овозможува чист воздух, а со тоа и задржување на квалитетот на виното. Поради постојаната циркулација на воздухот во внатрешниот простор и поради филтерот со активен јаглен FreshAir, оптимално се филтрираат штетните мириси.

  FreshAir филтер со активен јаглен

  Преку тапата може да навлезат мириси од околината и да влијаат на квалитетот. Кај ладилниците за вино од Liebherr, има филтер од активен јаглен, којшто може лесно да се менува и којшто овозможува чист воздух, а со тоа и задржување на квалитетот на виното. Поради постојаната циркулација на воздухот во внатрешниот простор и поради филтерот со активен јаглен FreshAir, оптимално се филтрираат штетните мириси.

 • Брошури

  Liebherr нуди информации и помош при инсталација на производите. Публикациите се достапни на повеќе јазици. Кон преглед на брошура за апарати за домаќинство

  Служба за корисници

  Во случај на сервис и поправка или ако се потребни резервни делови, на располагање ви е нашата служба за корисници. Контактирајте сега

  Корисничка служба

  За прашања околу опремата на Liebherr може да се обратите до нашата продажба на резервни делови. Контактирајте сега

  Упатства за употреба

  Овде може да ги преземете прирачниците за користење за уредите на Liebherr во PDF формат. Преземи упатства за користење

  FreshMAG

  Откријте го светот на апаратите за домаќинство на Liebherr преку интересни вести, приказни, вредни совети и трикови за складирање храна, рецепти и многу повеќе! Сега прочитајте го блогот