Изберете асортиман
Затвори

MONOLITH – ладење, замрзнување и складирање вино во целосно нови димензии

Вградените апарати Monolith кулминираат со повеќе од 60 години инженерска вештина и искуство на Liebherr во технологиите за ладење, замрзнување и складирање вино. Monolith е простран и импресионира со својата ексклузивна опрема. Тој поставува нови стандарди во вашата кујна.

Фрижидери Monolith

Достапни во големини од 60,96 до 91,44 сантиметри

Прикажи ги сите

Замрзнувачи Monolith

Достапни во големини од 45,72 до 91,44 сантиметри

Прикажи ги сите

Витрини за вино Monolith

Достапни во големини од 45,72 до 60,96 сантиметри

Прикажи ги сите

Monolith долни замрзнувачи

Единечна врата достапна во 76,2 и 91,44 сантиметри

Француска врата Достапна во 91,44 сантиметри

Прикажи ги сите

EKB 9271 BioFresh Фрижидер што може да се вгради со BioFresh

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 61 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 335 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 61 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 335 l
 • Нивото на бучава 37 dB
Прикажи детали

EKB 9471 BioFresh Фрижидер што може да се вгради со BioFresh

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 440 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 440 l
 • Нивото на бучава 37 dB
Прикажи детали

EKB 9671 BioFresh Фрижидер што може да се вгради со BioFresh

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 542 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 542 l
 • Нивото на бучава 37 dB
Прикажи детали

Изберете замрзнувач Monolith

EGN 9171 NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 45,7 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 245 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 45,7 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 245 l
 • Нивото на бучава 37 dB
 • IceMaker Да
Прикажи детали

EGN 9271 NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 61 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 352 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 61 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 352 l
 • Нивото на бучава 37 dB
 • IceMaker Да
Прикажи детали

EGN 9471 NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 457 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 457 l
 • Нивото на бучава 38 dB
 • IceMaker Да
Прикажи детали

EGN 9671 NoFrost Фрижидер за замрзнување што може да се вгради со NoFrost

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 564 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 564 l
 • Нивото на бучава 37 dB
 • IceMaker Да
Прикажи детали

Изберете го Monolith за складирање вино

EWT 9175 Вградена полица за вино со регулирана температура

 • Висина на ниша 213 cm
 • Димензии В/Ш/Д 212,6 / 45 / 61 cm
 • Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 75
 • Класа на енергетска ефикасност G
 • Монтажа на врати Фиксна врата
 • Температурни зони 2
 • Класа на енергетска ефикасност G
Прикажи детали

EWT 9175 Вградена полица за вино со регулирана температура

 • Висина на ниша 213 cm
 • Димензии В/Ш/Д 212,6 / 45 / 61 cm
 • Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 75
 • Класа на енергетска ефикасност G
 • Монтажа на врати Фиксна врата
 • Температурни зони 2
 • Класа на енергетска ефикасност G
Прикажи детали

EWT 9275 Вградена полица за вино со регулирана температура

 • Висина на ниша 213 cm
 • Димензии В/Ш/Д 212,6 / 60,2 / 61 cm
 • Максимален број шишиња од Бордо 0,75 l 100
 • Класа на енергетска ефикасност G
 • Монтажа на врати Фиксна врата
 • Температурни зони 3
 • Класа на енергетска ефикасност G
Прикажи детали

Изберете долен замрзнувач Monolith

Ви ги претставуваме новите фрижидери со долен замрзнувач на Monolith. Софистицирана комбинација на фрижидер и замрзнувач која додава елегантен стил на импресивната колекција Monolith. Со подготвени панели или опции од нерѓосувачки челик, единечна или француска врата кои можат беспрекорно да се интегрираат во секоја кујна и да му дадат на вашиот дом безвременски изглед кој го има вистинскиот допир на модерност.

ECBN 9471 BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost што може да се вгради

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 412 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 412 l
 • Нивото на бучава 38 dB
 • IceMaker Да
Прикажи детали

ECBN 9471 BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost што може да се вгради

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 412 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 76,2 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 412 l
 • Нивото на бучава 38 dB
 • IceMaker Да
Прикажи детали

ECBN 9671 BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost што може да се вгради

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 514 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 514 l
 • Нивото на бучава 38 dB
 • IceMaker Да
Прикажи детали

ECBN 9671 BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost што може да се вгради

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 514 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 514 l
 • Нивото на бучава 38 dB
 • IceMaker Да
Прикажи детали

ECBN 9673 BioFresh NoFrost Комбинација за ладење и замрзнување со BioFresh и NoFrost што може да се вгради

 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 510 l
 • Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 91,4 / 63,5 cm
 • Вкупна зафатнина 510 l
 • Нивото на бучава 38 dB
 • IceMaker Да
Прикажи детали
We need your consent This YouTube video is provided by Google*. If you load the video, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this video in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time expressly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each YouTube video individually in the future and wish to be able to load the videos without this blocker, you can also select "Always accept YouTube" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other YouTube videos which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide suitable safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, criminal prosecution or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective means of redress being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA

Monolith – ладење и замрзнување во нови димензии

Нашите апарати Monolith комбинираат повеќе од 60 години иновација и умешност на Liebherr и германски инженеринг. Со Monolith поставуваме нови стандарди во ладење и складирање на свежа храна.

Ние сме посветени на еколошко производство и енергетска ефикасност. Таа посветеност ја нарекуваме: ActiveGreen

Како пионер во еколошкото производство, зад себе имаме долга низа на иницијативи за одговорно производство. Целта е: Заедно да го минимизираме загадувањето на животната средина и да ги штедиме ресурсите – за иднина во која ќе биде добро да се живее.

Во Liebherr постојано работиме да најдеме еколошки начини за производство на висококвалитетни и одржливи производи. Движечката сила зад нашата програма ActiveGreen® е погон за развој на енергетски ефикасни уреди и тоа се рефлектира во секој аспект на нашиот развој и производствен процес. Со ActiveGreen® гарантираме дека секој наш уред ќе ве импресионира со својата издржливост и ефикасност. Тоа го ветуваме не само на зборови, туку и со дела.

Комбинации рамо до рамо

Monolith нуди многу комбинации за вашата кујна од соништата. Апаратите може да се постават како индивидуални апарати што стојат на подот или во комбинација на два или три апарати и нудат максимални опции за складирање на вашата храна.

Еве неколку примери на можни комбинации:

Ширина на апаратот 137,16 сантиметри

Ширина на апаратот 167,64 сантиметри

Ширина на апаратот 182,88 сантиметри

Ширина на апаратот 243,84 сантиметри

Дајте уникатни акценти во вашата кујна со додатоците за Monolith

Права рачка изработена од четкан алуминиум

Кружна рачка изработена од не'рѓосувачки челик

Рамна рачка од четкан алуминиум

Панел на врата од не'рѓосувачки челик (48,72 сантиметри)

Панел на врата од не'рѓосувачки челик (60,96 сантиметри)

Панел на врата од не'рѓосувачки челик (76,2 сантиметри)

Панел на врата од не'рѓосувачки челик (91,44 сантиметри)

Преден панел на витрина за вино од не'рѓосувачки челик (45,72 сантиметри)

Преден панел на витрина за вино од не'рѓосувачки челик (60,96 сантиметри)

Комплет за монтажа рамо до рамо

Долна лајсна од не'рѓосувачки челик (45,72 – 182,88 сантиметри)

КОНТАКТ

Откријте го Monolith кај овластениот продавач на Liebherr! Со задоволство ќе ги одговориме сите ваши прашања.

We need your consent This map material is provided by Google*. If you load the Google Map, your data - including your IP address - is transmitted to Google and may be stored and processed by Google inter alia in the USA. We have no influence over further data processing by Google. By clicking on "Accept", you consent to the transmission of data to Google for this Google Map in accordance with Art. 6 (1) (a) GDPR and at the same time explicitly consent to the transfer of data to the USA in accordance with Art. 49 (1) (a) GDPR. If you no longer wish to consent to each Google Map individually in the future and wish to be able to load the maps without this blocker, you can also select "Always accept Google Maps" and thereby consent to the associated data transmissions and transfers to Google and to the USA for all other Google Maps which you open on our website in the future. Please note that, in the opinion of the European Court of Justice, there does not currently exist an adequate level of data protection in line with EU standards in the USA, and at present we cannot provide appropriate safeguards to protect your data and offset this shortcoming. Possible risks to you of data transfer to the USA are that access by state authorities cannot be excluded and that your data could be processed for reasons of national security, law enforcement or for other purposes in the public interest of the USA, possibly without you being informed separately and without enforceable rights and effective legal remedies being available to you. You can withdraw consent that you have given at any time with future effect via the settings. For further information, please see our Data Protection Declaration and Google's Privacy Policy. *Google Ireland Limited, Gordon House, Barrow Street, Dublin 4, Irland; Mutterunternehmen: Google LLC, 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
 • 0
  Список со омилени производи
  Производот е ставен во вашиот список со омилени производи.
 • 0 Список за споредба
  Изберете уште најмалку еден производ за да започнете со споредбата. Може да споредувате само maximal 7 производи на еден список. Отстранете производи од списокот или ресетирајте го списокот. Може да имате само maximal 7 различни списоци за споредба истовремено. Производот е успешно додаден.
  Стартувај ја споредбата
  Вашиот список за споредба е празен. На сајтовите на производите може да изберете производи за споредба.
 • Пронајди дистрибутер
 • Контакт и услуги
 • Преземања
Вашиот список со омилени производи содржи:
Последно додадено: Нема ништо во вашиот список со омилени производи.
close