EKB 9471 BioFresh Фрижидер што може да се вгради, со BioFresh

Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 76 - 76,2 / 63,5 cm
Вкупна зафатнина 440 l
Тип на вградување Интегрирачко
Монтажа на врати Фиксна врата
Класа на енергетска ефикасност E
Технологија за свежина BioFresh
SmartDeviceBox интегрирана

Опрема

German Engineering

German Engineering

Нашите супериорни производи нудат врвен квалитет, врвен дизајн и иновативни карактеристики што најдобро одговараат на вашиот животен стил. Употребата на висококвалитетни материјали, совршено детални завршетоци и елитни компоненти за ладење се комбинираат со најновите процеси на производство, што резултира во извонреден производ за ладење.

SuperQuiet

SuperQuiet

Нивоата на бучава се сведени на минимум благодарение на навистина тивките компресори со контролирана брзина кои апсорбираат звук. Заедно со колото за ладење со низок шум, овие карактеристики обезбедуваат точни перформанси, енергетска ефикасност и супер тивка работа.

BioFresh-Plus

BioFresh-Plus

BioFresh технологијата на Liebherr гарантира совршена клима за супериорна, долготрајна свежина на храната. Покрај двете BioFresh фиоки, третата фиока на фрижидерот Monolith може да се постави како BioFresh-Plus, намалувајќи ги температурите до -2 °C, идеално за складирање свежа риба и морски плодови.

InfinitySwipe

InfinitySwipe

Допир на поголем комфорт ви нуди едноставното за употреба електронско управување на допир InfinitySwipe со светол и прегледен 3,5 инчен екран, што можете интуитивно и лесно да го користите преку Touch & Swipe.

InfinityLight

InfinityLight

Хомогено интегрираното LED странично осветлување на Monolith дава прекрасен и рамномерен сјај што може да се прилагоди според вкусот, вклучувајќи мек ефект на осветлување при отворање на вратите и пријатна ноќна затемнетост. InfinityLight не додава само драма и стил, тоа исто така емитира помалку топлина, зачувувајќи го квалитетот на храната.

SuperCool

SuperCool

Едноставно, брзо разладете ги тукушто купените намирници за да ја зачувате оптималната свежина на храната, запечатувајќи ги аромите и одржувајќи ги неопходните витамини и минерали.

InfinitySpring

InfinitySpring

Хомогено интегрираниот, површински монтираниот InfinitySpring внатрешен диспензер за вода е тука кога ви е потребен, и практично невидлив кога не ви е потребен, и може да собере бокали од која било големина. Системот за филтрирање на Liebherr ги елиминира штетните контаминирања, што резултира со остра, чиста, свежа вода со вкус.

SoftSystem

SoftSystem

Благодарение на SoftSystem-системот за меко затворање, вратите се затвораат сами, при целосно полнење, особено меко и тивко. Во зависност од големината, носивоста на шарките на вратата на Monolith за панели на врата изнесува до 40 кг дополнителна тежина.

PowerCooling

PowerCooling

Високоефикасниот PowerCooling-систем на Liebherr гарантира брзо изладување на ново складираната храна и дека температурата на ладење рамномерно се распределува во целиот внатрешен простор. Кај Monolith оставаме да циркулира ладен воздух и зад вратата, така што храната складирана во вратата останува исто така ладна како и во внатрешниот простор.

InfinityBeam-лајсната ја осветлува од горе BioFresh-фиоката со јасна светлина, за да можете да ја препознаете нејзината содржина и во затворена состојба. Ако се отворат фиоките, јасната светлина се грижи за брз преглед.

FlexSystem

FlexSystem

FlexSystem нуди едноставен за употреба, флексибилен систем на организација за подредување и одвојување на храната складирана во вашата омилена BioFresh фиока. Овошјето и зеленчукот може да се чуваат јасно одделени, или храната може да се чува според датумот на употреба.

Gallon Storage

Gallon Storage

Издржливите и елегантни полици на вратите на Monolith овозможуваат повеќе кубни метри и поголема удобност. Чувајте галонски бокали чај, сок и млеко на вратата, ослободувајќи ги внатрешните полици на ладилникот за сè, од чинии за забави до свежи чинии за салата.

Технички податоци

Група на производ Фрижидер што може да се вгради со BioFresh
GTIN 9005382233757
Series Peak
Ознака за енергија EnergyStar
Класа на енергетска ефикасност E
Годишна потрошувачка на енергија 170,82 kWh/a
Климатска класа SN-T
Нивото на бучава 37 dB
Напон 220-240 V ~
Фреквенција 50 Hz
Приклучна вредност 1,5 A 236,2 W
Управување 3,5" LCD-екран во боја, на допир и на повлекување
Работење Touch
Предупредувачки сигнал во случај на дефект визуелно и акустично
Anzahl Temperaturzonen 3
Број на контролни кола за ладење 2
Заклучување за деца
Приказ на температурата Преграда на фрижидер и BioFresh фиока
SmartDeviceBox интегрирана
Прилагодлив температурен опсег во преградата на фрижидерот +2 °C до +7 °C
Технологија за свежина BioFresh
Број на BioFresh сефови 2
се извлекува на телескопските шини
со SoftTelescopic
Внатрешно осветлување во фиоките BioFresh Downlight
Процес на одмрзнување автоматски
Кружење на ладењето
SoftSystem SoftSystem
Внатрешно осветлување на дел за ладење осветлен страничен ѕид
Број на полиците во делот за ладење 4
разделиво 0
оттаму прилагодив по висина 3
VarioSafe
Број на полици за шишиња 0
Број на полици за конзерви 2
VarioBox
Број на Vario кутии 0
Сад за путер
Полица за јајца
Број на FlexSystem 1
Полици за врата Gallonenabsteller
Количка на извлекување
Материјал на полици на врата пластика
Материјал на полици на дел за ладење Стакло
Материјал на врата Челик
Тип на вградување Интегрирачко
Монтажа на врати Фиксна врата
Стопирач за врата може да се смени десно
Агол на отварање на врати 115°
Ногалки со приспособлива висина 4
Шини за порамнување
Број на шини за порамнување 0
Вентилација Вентилација во основата
Димензии на ниша висина/ширина/длабочина 213,4 / 76 - 76,2 / 63,5 cm
Висина / ширина / длабочина (со пакување) 2.270,0 / 820,0 / 765,0 mm
Тежина (без пакување) 179,00 kg
Тежина (со пакување) 191 kg
Вкупна зафатнина 440 l
Волумен на прегради за ладење 441 l
оттаму BioFresh 190,3 l

Преземања

Награди

If Design Award

If Design Award

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.