Иновативни и штедливи – сандаци за ладење и замрзнување од Liebherr

Сигурната и прецизна електроника овозможува ефикасна контрола на сандаците за ладење и замрзнување од Liebherr. Во внатрешниот простор може да се менува режимот за ладење и замрзнување. Складирајте ги производите за длабоко замрзнување помеѓу 19 °C и -21 °C, а храната што треба да се лади, складирајте ја во режим на ладење помеѓу +2 °C и +4 °C. Висококвалитетните стаклени капаци без рамка овозможуваат оптимален поглед кон складираните производи.

Сандаци за ладење и замрзнување за трговија со храна

Бруто волумен


Ширина на уред


Висина на уред


Приказ на производ (m²)


Класа на енергетска ефикасност


Боја на куќиште

Резултати 1-10 од 17

 • 1
 • 2

BAY 210m (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 1.060 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 100,9 / 210 / 107 cm
 • Вкупен бруто волумен 1.060 l

BAY 250m (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 1.290 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 100,9 / 250 / 107 cm
 • Вкупен бруто волумен 1.290 l

COVE 180me (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 763 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 89 / 180 / 85 cm
 • Вкупен бруто волумен 763 l

COVE 180se (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 704 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 84 / 180 / 85 cm
 • Вкупен бруто волумен 704 l

COVE 250m (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 1.117 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 100,9 / 210 / 107 cm
 • Вкупен бруто волумен 1.117 l

COVE 210m (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 915 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 89 / 210 / 85 cm
 • Вкупен бруто волумен 915 l

COVE 250s (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 1.033 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 84 / 250 / 85 cm
 • Вкупен бруто волумен 1.033 l

COVE 210s (-) Сандак за замрзнување за супермаркет

 • Вкупен бруто волумен 845 l
 • Надворешни димензии (В/Ш/Д) 84 / 210 / 85 cm
 • Вкупен бруто волумен 845 l
 • Резултати од пребарување по сајт
 • 1
 • 2

Забелешка: И покрај внимателното одржување на податоците, го задржуваме правото да правиме технички промени, грешки и отстапувања од сликите и текстуалната содржина во споредба со оригиналниот уред.